Yılmaz Vural'ın son durumu açıklandı

Yılmaz Vural'ın son durumu açıklandı
Korona virüse yakalanmasının ardından yoğun bakıma kaldırılan teknik direktör Yılmaz Vural'ın eşi Seda Vural ve doktoru Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, ünlü teknik adamın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural'ın son durumu açıklandı

Türkiye'de en çok kulüp çalıştıran teknik adamlardan biri olan Yılmaz Vural, korona virüse yakalanmasının ardından kaldırıldığı yoğun bakımda entübe edilmiş ve durumunun iyiye gitmesinin ardından entübasyon işlemi sonlandırılmıştı.

Vural'ın son durumu ile ilgili eşi İsmet Vural ve takibini gerçekleştiren Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz Vural'ın hastalığın zorlu dönemini atlattığını belirten Çuhadaroğlu, "Yoğun bakım ekibimiz de takibe devam edecekler. Yılmaz hoca ilk dönemleri rahat geçirmişti ancak herkes iyice biliyor bu işi, hastalığın 4 veya 5. gününde ağırlaşmalar oluyor. Bu süreci atlattık fakat yakın takipte olmak gerekiyor. Gerek Sağlık Bakanlığı gerek dernekler söylüyor, sporcularımız maçlar öncesinde takip ediliyor ancak her an hastalığı kapacakmış gibi dışarıda dikkat etmeleri gerekiyor. Testler yanılabiliyor en ufak bir semptom olduğunda bunu bildirmeleri gerekiyor. Futbolcular gol olduğunda birbirlerine sarılıyorlar. Fakat dikkat etmeleri gerekiyor. Herkesin titiz şekilde tedbirlere uyması gerekiyor" dedi.

"ÜÇÜNCÜ TESTTE POZİTİF ÇIKTI"

Yılmaz Vural'ın üçüncü testinin pozitif çıktığını belirten eşi Seda Vural ise, "Biz Yılmaz grip zannettik. Hastaneye gittik ve orada serum taktılar ve test yaptılar, negatif çıktı. Daha sonra başka bir hastaneye götürdük ve yine negatif çıktı. Ve bir hastaneye daha götürdük ve pozitif çıktı. Ciğerlerinde bir korona virüs belirtisi olduğunu söylediler. Daha sonra Yılmaz’ın ateşi düştü ancak nefes sorunu yaşamaya başladı" diye konuştu. 

 

İlgili Haberler