Sen misin yönetimi protesto eden! Adem Büyük Malatya'dan gönderildi.

Sen misin yönetimi protesto eden! Adem Büyük Malatya'dan gönderildi.
Süper Lig'de düşme potasında bulunan Yeni Malatyaspor'da son olarak futbol sorumlusu görevi getirilen Adem Büyük'le yolların ayrıldığı açıklandı.

Yeni Malatyaspor''un açıklaması...

Kulübümüzde futbolcu ve Futbol Sorumlusu olarak görev yapan Adem Büyük ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Adem Büyük son olarak Antalyaspor''la oynanan ve 2-1 kaybedilen maçta teknik sorumlu olarak maça başlamış ayrıca kendisini oyuna almıştı.

YÖNETİMİ PROTESTO ETMİŞLERDİ

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor’u konuk eden Yeni Malatyaspor’da futbolcular, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle müsabakanın başında 20 saniye hareketsiz durarak yönetimi protesto etmişti.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig''in 26. haftasında evinde Antalyaspor ile karşılaştı. Ligde son sırada yer alan ve maddi olarak da kötü bir dönem geçiren Malatya temsilcisinde futbolcular, maaşlarını alamamaları nedeniyle Antalyaspor maçında yönetimi sessiz protesto etti.

20 SANİYE HAREKETSİZ KALDILAR

Sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın başlamasıyla birlikte yaklaşık 20 saniye hareketsiz durdu. Futbolcuların bu eylemini taraftarlar da alkışlayarak destekledi.