YouTube'ta artık bunlar karşınıza çıkmayacak. Kullanıcılar bu özelliğe çok sevinecek

YouTube'ta artık bunlar karşınıza çıkmayacak. Kullanıcılar bu özelliğe çok sevinecek
Google, kendi bünyesinde bulunan Youtube Music platformu için kullanıcılarına yeni bir özellik sundu. Şirket, YouTube'da beğenilen videoların YouTube Music'te karşınıza çıkmasını engelleyecek bir özelliği getirdi.

Webtekno'da yer alan habere göre, Google, YouTube Music'e yeni bir özellik ekledi. Bu özellik, YouTube'da beğendiğiniz videoların YouTube Music'te karşınıza çıkmasını engelliyor. YouTube Music'in hem avantajlı hem de dezavantajlı yanları bulunuyor.

YENİ BİR AYAR EKLENDİ

Çevrimiçi müzik platformlarının en güçlülerinden bir tanesi olan YouTube Music, bugüne kadar YouTube ile iç içeydi. Ancak geliştirici ekip, bu durumu değiştirmek için yeni bir adım attı. YouTube Music'e eklenen yeni bir ayar bölümü, YouTube ile YouTube Music arasındaki bağlantıyı genel anlamda kesmenizi sağlıyor.

BEĞENDİĞİNİZ VİDEOLAR GÖZÜKMEYECEK

YouTube Premium abonesi olarak kullanabileceğiniz YouTube Music hizmetine bağlandığınızda, normal YouTube hesabınızda beğendiğiniz müzik ve içerikler, otomatik olarak karşınıza çıkıyor. Ancak Ayarlar menüsü içine eklenen "YouTube'dan beğendiğim müzikleri göster" şeklindeki yeni bir seçenek, bu durumu değiştirebilmenize imkan tanıyor. Eğer söz konusu ayarı kapatırsanız, YouTube Music profilinizde daha önceden beğendiğiniz YouTube videolarını görmüyorsunuz.

ekran-alintisi-20201029163559.jpg

AYARI NASIL DEĞİŞTİRECEKSİNİZ?

YouTube Music'in yeni özelliğini kullanabilmek için, hizmete masaüstü sürüm ya da mobil uygulama aracılığıyla erişmeniz gerekiyor. Ekranın sağ üst kısmında bulunan profil resminize tıklayıp "Ayarlar" bölümüne girersiniz, YouTube Music'in yeni özelliğini doğrudan deneyimleyebiliyorsunuz.