Yozgat Bozok Üniversitesi personel alacak

Yozgat Bozok Üniversitesi personel alacak
​​​​​​​Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Elemanı 1 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 13 Haziran 2022 olarak açıklandı.

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri ve 657 sayılıDevlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Elemanı alınacaktır. İlanla ilgili tüm bilgiler ile istenen belgelere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.” Denildi.

İSTENEN BELGELER

1-Matbu başvuru dilekçesi http://bozok.edu.tr/documents/ogretim%20elemani%20Basvuiu%20Dilekcesi.doc internet adresinden alınarak eksiksiz olarak doldurulup imzalanacaktır. İmzasız dilekçe ile yapılan başvurular işleme alınmayacaktır.

2-Lisans diploma ve transkript belge fotokopileri,

3- Tezli yüksek lisans öğrenci belgesi ve transkript belge fotokopileri

4-ALES belgesi,

5- Yabancı Dil Belgesi *(Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan alınan puan.)