Yusuf Yazıcı ayrılıyor: Sosyal medyadan açıkladı

Yusuf Yazıcı ayrılıyor: Sosyal medyadan açıkladı
Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, kulübünden ayrılma kararı aldığını açıkladı. Yazıcı, "Trabzonsporumdan ayrılma kararını vermiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un milli futbolcusu Yusuf Yazıcı, bordo-mavili kulüpten ayrılma kararı aldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Yusuf Yazıcı yaptığı paylaşımda; "A Takımında kaptanlık bandını taktığım ve bu güzide formayı giymekten gurur duyduğum Trabzonsporumdan ayrılma konusunda kararımı vermiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

yusuf-yazici.jpg

"19 MİLYON EUROYU KABUL ETTİ"

Fransa basınından Footmercato'da yer alan habere göre; Trabzonspor, Lille'in Yusuf Yazıcı için yaptığı 19 milyon euroluk teklifi kabul etti. Yusuf Yazıcı'nın gelecek hafta Lille'e imza atacağı belirtildi.

Lille Sportif Direktörü Luis Campos, Trabzonspor ile transfer görüşmesi yapmak için bulunduğu Türkiye'den kısa süre önce ayrılmıştı.

AĞAOĞLU: "15 MİLYON EUROYU REDDETTİK"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer görüşmeleri hakkında son olarak "O konuyla alakalı olarak şu anda bir açıklama yapmam doğru olmaz ama Lille Kulübünün ilgisinin devam ettiğini söylemem herhalde yeterli. Sürekli olarak o transferi sıcak tutuyorlar. Görüşmeler devam ediyor ama bizim de burada tavrımız belli. Şunu da söyleyeyim, herkes bu konuyla alakalı bir şeyler yazıp çiziyor. Telaffuz edilen rakamlar Lille Kulübünün teklif etmiş olduğu rakamlar değil. Lille Kulübü ilk teklifi üzerinde ısrarcı, biz de aynı şekilde ısrarcıyız. Böyle bir teklif ile bu transferin gerçekleşmesi mümkün değil. Onların teklifi 15 milyon avro. Biz çok istiyoruz. İstemenin sonu yok biliyorsunuz. Bizim istediğimiz rakamlarla onların önerdiği rakamlar arasında ciddi bir fark var" şeklinde konuşmuştu.