Zafer Algöz otopark ücretlerine isyan etti!

Zafer Algöz otopark ücretlerine isyan etti!
'G.O.R.A.' filminde izleyicilerin karşısına çıkan 'Erşan Kuneri'nin maceralarının anlatılacağı dizide rol alan Zafer Algöz, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Elindeki araç muayene evrakları dikkat çeken usta oyuncu, fahiş otopark ücretlerinden dolayı İstanbul'da artık otomobil kullanmadığını söyledi.

Oyuncu Zafer Algöz, önceki gün Nişantaşı''nda objektiflere yansıdı. Elindeki araç muayene evraklarıyla görüntülenen Algöz, otoparklarda iki saatlik park ücretine 100 lira istendiğini ve bu nedenle artık aracıyla İstanbul trafiğine çıkmadığını söyledi.

"O ZAMAN TAKSİYLE GİDERİM"

Algöz, "Araç muayene gittik, yanlışlıkla başına bir rakamı yazmayı unutmuşlar bir hata yüzünden üç gündür uğraşıyorum. Ben genelde pek araba kullanmam, İstanbul''da kullanmak belalı iş, aldığın zaman bela alıyorsun. Nereye park edeceksin, kime bırakacaksın? Park ediyorsun iki saat duruyorsun adam diyor ''Yüz lira ver'' diyor. Ben o zaman taksiyle gider gelirim, niye otoparka para vereyim?" diye konuştu.

ALGÖZ''DEN ''ERŞAN KUNERİ'' MÜJDESİ

Zafer Algöz ayrıca kendisinin de rol aldığı Cem Yılmaz''ın son filmi Erşan Kuneri''nin Mayıs ayının ilk haftası gösterime gireceğini belirtip "Erşan Kuneri''yi bekliyoruz. Heyecanlı değiliz, çünkü biz gördük. Mayıs ayının ikinci haftası çıkacak" dedi. 
 

İlgili Haberler