Zafer Arapkirli'den zehir zemberek sorular

Zafer Arapkirli'den zehir zemberek sorular
Gazeteci Zafer Arapkirli, Twitter hesabından peş peşe zehir zemberek sorular sıraladı.

Zafer Arapkirli, Diyanet’ten, Nagehan Alçı’ya, UEFA kura çekimlerinden, KDV-ÖTV tartışmalarına onlarca soruyu Twitter hesabından peş peşe paylaştı.

Arapkirli’nin zehir zemberek soruları takipçileri tarafından çok sayıda beğeni ve destek aldı.

İşte Zafer Arapkirli''nin sıraladığı o sorular:

MERAK

UEFA kura çekimlerindeki "Birinci Torba, İkinci Torba vs." gibi kavramlar gibi, Avrupa Hırsızlar Ligi''nde "Birinci Hırsız Çuvalı, İkinci Hırsız Çuvalı" filan var mıdır? Çek Cumhuriyeti (Çekya), kaçıncı çuvaldan çıkar?

MERAK

Yıllardır siyasi tavır alan ve mesaj veren avukatlara "O kadar meraklılarsa cüppelerini çıkarıp siyasete girsinler" diyenler, Ali Erbaş''ın üzerindeki giysiyi "eşofman" mı zannediyor?

MERAK

ROK-NAG Çifti''nin Afganistan''a yerleşmesi ve bir daha dönmemeleri için bir İBAN verilip bağış kampanyası açılsa, sizce kaç Dolar toplanır?

MERAK

AKİT, SABAH, YENİ ŞAFAK''ta kaç tane muhabir, AK-İBB zamanında alınıp hurdalıkta çürüyen otobüslerin fotoğrafını daha önce çekip de "İşte Ekrem''in eseri!.." diye haber yapmadıkları için fırça yemiştir?

MERAK

Hükümetin dükkanlara yaptığı "Ne lan bu fahiş fiyatlar!.." baskınlarına nazire olarak, vatandaşlar da vergi dairelerini basıp "ne lan bu ÖTV''nin KDV''si rezaleti!. Bir araba kendimize 2 araba size alıyoruz..." derse, cevabınız ne olacak?

MERAK

Yokluk ve yoksulluktan, "Umumhanede Veresiye"yi icat eden bir toplum, "Askıda Muhabbet" uygulamasına da geçer mi?

MERAK

Medya ödülleri arasına "Yılın Tombalağı" , "Yılın Abdul''ü" ve "Yılın Tereyağlı Pamuğu" kategorilerini ilave etmek kimin fikri?

MERAK

Daha 2023''te "şahlanacak" isek,

Büyük ve Güçlü Türkiye idealinin, henüz "silueti ufukta görünüyor" ise, yıllardır bizi kim "yiyor"?

MERAK

"Adnan Hoca''cı" sicili nedeniyle TCDD''nin başından 1 haftada uzaklaştırılan adam, "üst iradeye" dönüp, "Bir sürü başka Hoca''nın müridleri orada burada makam işgal ederken, bir benim mi başım kel yani?" dese, bir cevabınız var mı?

MERAK

Cüppeli - Sarıklı Amiral, orduevinde askerlere, "oğlum bi kahve" dediğinde, "Emredersiniz Paşam" mı, "Emredersiniz Hocam" mı diyorlardır?

MERAK

Şu "Hırsız Çuvalı" işi ne oldu?

MERAK

Diyanet, Cuma Hutbesi için hazırlanan "Fahiş fiyatlar ve haram kazanç" temalı metne, hızını alamayıp "Ayakkabı kutuları, kol saatleri, sıfırlama tapeleri, para sayma makinelerini" filan da eklerse, yarın camilere polis baskını olur mu?

MERAK

"Ne lan bu raflardaki fahiş fiyatlar?.." kampanyası başladıysa...

Ne lan bu fahiş fiyatlar?

3+ yıllık pasaport defteri hazırlarken 3 saat daha fazla mı mesai harcıyor devlet?

İlgili Haberler