Zalim İstanbul 3. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Zalim İstanbul 3. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Zalim İstanbul 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Agah, Nedim ile Ceren'in değil Cemre'nin evlenmesine karar veriyor. Son bölümde neler oldu? Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel, Gamze Demirbilek’in yer aldığı dizinin 3.bölümü yayınlandı mı? İşte detaylar…

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

8 Nisan Salı günü yayınlanan Zalim İstanbul'un son bölümünde Agah, Nedim ile Ceren'in değil Cemre'nin evlenmesine karar veriyor!

Agah, anlaşma gereği Ceren ile Nedim'in evlenmesine karar vermişti. Fakat, olaylar onun kararını değiştirmeye yeter. Hemşire olan Cemre'nin Nedim ile yakından alakadar olması onu mutlu eder. Ceren yerine Cemre ile evlenmesinin daha doğru olacağını düşünür. Nurten'e bu kararını açıklarken onları Ceren duyar. Ağlama krizine yakalanan Ceren, geri dönülmez bir karara imza atar.

Seher, kaynanası Neriman'dan Agah ile olan pazarlığı öğrenir. Ceren'in evlenmesi için Neriman'a verilen para ile soluğu köşkte alır. Agah'ın yüzüne çarptığı paralar ile anlaşmanın bozulduğunu söyler. Ailesi ile köşkten ayrılan Seher, yaşanan bir olay geri dönmesine neden olur.

YENİ BÖLÜM YAYINLANDI MI

Seher ve Agah çocukları yüzünden karşı karşıya gelir. Civan'ın başına gelenler ise Seher başta olmak üzere Yılmaz ailesini çok korkutur.

Öte yandan Ceren'in kurduğu hayaller Şeniz'in söylediği gerçekler sonucunda tamamen yıkılır. Zira Şeniz, sert bir şekilde Cenk ile değil Nedim ile evleneceğini açıklar.

Cemre'nin ilgisi ve bakımı sayesinde Nedim'in iyileşme sürecinde olumlu gelişmeler yaşanır. Cenk ise oldukça zor bir dönemin içine girer. Artık bazı kararlar almak zorundadır.

ZALİM İSTANBUL FRAGMANI YAYINLANDI MI

Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yeni bölümü 19.45'te Kanal D'de!