Zeki Müren’i iki kişi koluna girerek dışarı attı. Nedenini Alpay açıkladı

Zeki Müren’i iki kişi koluna girerek dışarı attı. Nedenini Alpay açıkladı
Zeki Müren’e yönelik sözleri nedeniyle eleştirilen Özdemir Erdoğan’a destek çıkan sanatçı Alpay, Zeki Müren’in sahne aldığı bir mekandan nasıl dışarı çıkarıldığını da anlattı. Alpay, sahne aldığı mekana gelen Müren’in erkek arkadaşlarıyla uygunsuz bazı hareketlerde bulunması sonrası iki kişinin koluna girerek kapı dışarı edildiğini iddia etti.

Sanatçı Alpay, Sabah gazetesinden Göksan Göktaş’a yaptığı açıklamada, “Zeki Müren gençlere kötü örnek oluyor” dediği için eleştirilen Özdemir Erdoğan’a destek verirken Müren’in abartılı üslubu ve Türkçe’siyle Türk sanat müziğini katlettiğini söyledi.

Alpay, Zeki Müren''le ilgili bir anısını da şu sözlerle anlattı:
"Ankara''da köşk gazinosu vardı. Orada assolist olarak sahne yapıyordu. Beni programına almak istemiş. ''Ben alaturka gazinolarda çıkmıyorum, Batı müziği şarkıcısıyım'' dedim ve çıkmadım. Sonra karşı gazinoda sahne yaptım. Matinem onunkinden erken doldu ve burada bana düşmanlık beslemeye başladı"

“ZEKİ MÜREN’İ KOLUDAN TUTUP KAPI DIŞARI ETTİLER”
"Mesela Muzaffer Akgün çok alkış alıyor diye o dönemler onu programından kovdurmuştu. Neyse bir gün ben Uludağ''da bir otelde program yapıyorum. Üç erkek arkadaşıyla programıma geldiler. Ben şarkı söylüyorum. Bunlar öyle çok gürültü yapıyorlar ki... Sonra yanındaki erkeklerle uygunsuz bazı hareketlerde bulundular ve mekandan kovuldular. İki kişinin Zeki Müren''in koluna girip kapı dışarı ettiklerini hatırlıyorum. Yani her yönüyle kötü bir örnekti Zeki Müren..."

İlgili Haberler