Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'in pozları ağızları açık bıraktı

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'in pozları ağızları açık bıraktı
Milli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, cesur pozlarıyla ağızları açık bıraktı. Paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Demirel, sosyal medyayı sallıyor

2009''da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever Demirel, 2010 senesinde ise hayatını milli futbolcu Volkan Demirel ile birleştirdi.

Mutlu bir evlilik süren çiftten Zeynep Sever Demirel, sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme geliyor.

Tarzı ve pozlarıyla son dönemlerin konuşulan isimlerinden olan Zeynep Sever Demirel, paylaşımlarıyla adeta akılları alıyor.

Zeynep Sever Demirel, ilk çocuğu Yade''yi doğurduktan sonra uzun bir süre ortalarda gözükmedi. İkinci kızı Yeda''yı suda doğum yöntemi ile dünyaya getiren Zeynep Demirel, şimdilerde TRT 1''de yayınlanan Seksenler dizisinde Amelie karakterine hayat veriyor.

Kızları ile arası iyi olan ve geçtiğimiz günlerde Afrika tatiline çıkan Demirel, 510 bin takipçili Instagram hesabını oldukça aktif kullaniyor.

Geçtiğimiz günlerde, bikinili fotoğraflarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, şimdi de mini etekli pozlarıyla gündeme geldi.

Demirel''in mini etekli pozları, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Demirel''in takipçileri, ''''Volkan Demirel çok şanslı'''', ''''Güzel kadın'''' ve ''''Güzel olmak böyle bir şey'''' yorumlarında bulundu.

 

İlgili Haberler