Ziraat Türkiye Kupası heyecanı Yeniçağ'da yaşanacak... Maçların tüm kritikleri burada olacak

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı Yeniçağ'da yaşanacak... Maçların tüm kritikleri burada olacak
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu heyecanı Yeniçağ'da olacak. Karşılaşmaların maç sonu detayları ve analizleri yenicaggazetesi.com.tr'de sizlerle buluşacak...

Bu hafta içi futbolda Ziraat Türkiye Kupası mesaisi yaşanacak. Son 16 Turu''ndaki karşılaşmaların detaylarını yenicaggazetesi.com.tr aktaracak...

SALI:

Salı günü saat 14.30''da Kasımpaşa ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Ligde sıkıntılı günler geçiren iki ekip, kupada kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi Aytunç Akın sizler için değerlendirecek.

Saatler 17.30''u gösterdiğinde Karagümrük, İH Konyaspor''u konuk edecek. Lig ikincisi Konyaspor, kupada da yoluna emin adımlarla devam etmek için sahaya çıkacak. Karagümrük ise Volkan Demirel ile kupada ilerlemenin yollarını arayacak. Maçın tüm kritiklerini Cevat Kol yapacak.

20.00''de ise Fenerbahçe ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya gelecek. Ligde lider Trabzonspor''un 20 puan gerisinde kalan Sarı Lacivertliler, bu maça büyük önem veriyor. Zorlu müsabakanın değerlendirmelerinde Gürel Yurttaş sizlerle olacak.

ÇARŞAMBA:

Çarşamba günü kupa mesaisi saat 13.30''da Bandırmaspor ile DG Sivasspor arasında oynanacak mücadeleyle başlayacak. Maçı Aytunç Akın yazacak..

Saat 17.30''da Atakaş Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor''u ağırlayacak. İki ekip arasındaki karşılaşmayı Gürel Yurttaş analiz edecek.

Günün son maçında Denizlispor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. 5.turda Galatasaray''ı eleyen Horozlar, bu kez Süper Lig lideriyle karşılaşacak. Cevat Kol, maçın tüm detaylarını sizlere aktaracak…

PERŞEMBE:

Kupada son gün iki maç oynanacak. Saat 17.30''da Alanyaspor, sahasında Adana Demirspor''u konuk edecek. Müsabakanın ayrıntılarını Aytunç Akın sizlerle buluşturacak.

Kupanın kapanış maçında ise Beşiktaş, Göztepe ile karşılaşacak. Zorlu mücadeleyi Gürel Yurttaş yazacak.