Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Buna göre 5. tur eşleşmelerinin sona ermesinin ardından son 16 turuna kalan Galatasaray-Y. Malatyaspor, Fenerbahçe - Kasımpaşa ve Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile eşleşti. Maçlar 12, 13 ve 14 Ocak 2021'de tek maç eleme sistemiyle oynanacak.  

Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Son 16 turu karşılaşmaları, 12, 13 ve 14 Ocak 2021'de tek maç eleme sistemiyle oynanacak.  

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu turdan itibaren Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi kullanılacak.

Son 16 turu kura çekiminde eşleşmeler şöyle oluştu:

- İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep FK

- Fenerbahçe-Kasımpaşa

- Beşiktaş-Çaykur Rizespor

- Bursaspor-Fraport TAV Antalyaspor

- Demir Grup Sivasspor-Adana Demirspor

- Yeni Malatyaspor-Galatasaray

- Aytemiz Alanyaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor

- Tuzlaspor-Medipol Başakşehir

HAMİT ALTINTOP AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kura çekiminde konuşan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop , "Kupada çok güzel ve ilginç maçlar vardı. Uzatmalar ve penaltılar oldu. Futbolda istediğimiz heyecanı görebildik, tek eksik taraftarlardı. İnşallah gelecek aylarda statlarımızı yeniden doldurabiliriz. Duamız o yönde. Tek maçlı sistemin telafisi olmadığından bahsettik, bunların hepsini canlı gördük. Her pozisyon, her karar, her gol çok önemli. Alt liglerde oynayan takımların kendisini ispat etmesi, göstermesi, genç oyuncuların Türk futbolseverlere reklamı açısından çok önemli maçlar oldu." ifadelerini kullandı.