Zuhal Topal’dan katledilen Şükran Biroğlu paylaşımı. İnanamıyorum böyle bir son olmadı

Zuhal Topal’dan katledilen Şükran Biroğlu paylaşımı. İnanamıyorum böyle bir son olmadı
İstanbul öz oğlu tarafından öldürülen Şükran Biroğlu’nun 2 yıl önce gelini ile birlikte Zuhal Topal’la Sofra’da programına katıldığı ortaya çıkmıştı. Zuhal Topal iki yıl önce sunduğu yemek programında birinci olan Şükran Biroğlu’yla ilgili paylaşımda bulundu. Topal, “İnanamıyorum Şükran teyzemi kaybetmişiz. Ah canım benim o kadar tatlı, o kadar hayat doluydu ki… Böylesi bir son olmadı.” dedi.

İstanbul Eyüpsultan'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen Uğur Biroğlu, tartıştığı ağabeyi Mesut Biroğlu (50) ve annesi Şükran Biroğlu’nu (70) ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü.

yenicag-zuhal-topal3.jpg

Biroğlu cinayetten sonra cesetlerin başında bir süre bekledikten sonra teslim oldu. Annenin 2 yıl önce FOX TV'de Zuhal Topal'ın sunduğu "Sofrada" yemek yarışmasına katılarak birinci olduğu ortaya çıktı.

yenicag-zuhal-topal1.jpg

ZUHAL TOPAL PAYLAŞIMDA BULUNDU

Şükran Biroğlu’nun oğlu tarafından katledilişi ardından programına katıldığı Zuhal Topal da paylaşımda bulundu. Zuhal Topal, yaptığı paylaşımda “İnanamıyorum Şükran teyzemi kaybetmişiz. Ah canım benim o kadar tatlı, o kadar hayat doluydu ki… Böylesi bir son olmadı. Ben seni hep o şen kahkahalarınla hatırlayacağım. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

yenicag-zuhal-topal.jpg

ŞÜKRAN BİROĞLU KİMDİR?

2 yıl önce geliniyle katıldığı programdan birincilikle ayrılan  Şükran Biroğlu, 4 erkek, 3 kız olmak üzere 7 çocuğu olduğunu söylemişti. Aslen Diyarbakırlı olan ancak İstanbul’da yaşan Biroğlu, düğün veya cenazelerde memleketine gittiğini belirtmişti.