KRT maaile Ahmet Hakan'a daldı. Medyada büyük savaş çıktı

KRT maaile Ahmet Hakan'a daldı. Medyada büyük savaş çıktı
Köşeyazısında gazetecilikten neredeyse emekli olacağını belirten Ahmet Hakan’a KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut ve Gazeteci Zafer Arapkirli sert çıkıştı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan köşeyazısının bir kısmında, “Gazeteci oldum, neredeyse gazetecilikten emekli olacağım.” İfadelerini kullandı. Hakan’ın Gazeteci oldum söylemlerine KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut ve Gazeteci Zafer Arapkirli sert çıkıştı.

“DOKUSZSEKİZ AAAMET”

Gazeteci Zafer Arapkirli sosyal medya hesabından, “İlahi dokuzsekiz aamet Bugünkü köşesinde "Ben gazeteci olmadan evvel" diye başlayan bir bölüm var. Sonra "GAZETECİ OLDUM" demiş. Ardından, "neredeyse gazetecilikten emekli olacağım" diye eklemiş. Kahkahamı dindiremiyorum. "Gazeteci oldum" demiş ya.” Diyerek sert tepkide bulundu.

“SEN GAZETECİ DEĞİL NAYLONCUSUN”

Arapkirli’nin paylaşımını alıntılayan Adnan Bulut ise, “Kardeşi ile şirket kurup AKP’li belediyelerden ihale üstüne ihale almanın adı ne zaman gazetecilik olmuş? Belgeleri savcıya verdim Naylon Ahmet! Sen gazeteci değil Nayloncusun!” diye yazarak sert eleştiri de bulundu.

İlgili Haberler