Eşinin kendisini aldattığı iddiaları sonrası Hande Soral suskunluğunu bozdu!

Eşinin kendisini aldattığı iddiaları sonrası Hande Soral suskunluğunu bozdu!
Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ve Arto, İsmail Demirci'nin hamile eşi Hande Soral'ı aldattığını iddia etmişti. Çıkan dedikodulara ilk tepkisini gösteren Hande Soral, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte olduğu bir kareyi paylaştı.

Bir oyuncunun hamile eşini aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz yorumcularından Bircan Bali ve Arto, söz konusu kişinin kim olduğunu açıkladı.

 

 

Eşi hamile olan ünlü bir oyuncunun, bilindik bir otelden başka bir kadınla çıkarken görüntülendiğini, bu görüntüyü yakalayan magazin sayfası sahibinin ise, oyuncunun eşinin hamileliğini göz önüne alarak ''haberi pas geçtiğini'' iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programının sunucuları bu oyuncunun kim olduğunu araştırmaya başladı.

EŞİNİ ALDATAN KİŞİ İSMAİL DEMİRCİ Mİ?

Dün yayınlanan canlı yayında söz konusu oyuncunun kim olduklarını öğrendiklerini söyleyen Bircan Bali ve Arto, Hande Soral''ın eşi İsmail Demirci''nin adını verdi. 

EŞİYLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Çıkan bu dedikoduların ardından Hande Soral sosyla medyadan eşiyle birlikte olduğu bir kareyi paylaşarak suskunluğunu bozdu. 

Hande Soral ve İsmail Demirci, 2017 yılında evlenmişti. Çift, erkek bebek bekliyor.