Rus turiste tarihi surda tecavüz

Rus turiste tarihi surda tecavüz
Türkiye'ye 10 gün önce gelen ve güney kıyalarında tatil yaptıktan sonra Ankara'dan İstanbul'a geçen Rus turist Fatih'te surların dibinde yarı çıplak vaziyette baygın halde bulundu. Kendine gelen kadın tecavüze uğradığını iddia etti.

10 gün önce Türkiye'ye geldi 

Show TV''nin haberine göre, 10 gün önce Türkiye''ye gelen ve güney kıyılarında tatil yapan bir Rus turist, Ankara üzerinden İstanbul''a geldi. Fatih''te tarihi surların orada bulunan bir parkta oturan Rus turist yarı çıplak ve baygın halde görüldü. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisleri karşısında gören Rus turist  cinsel saldırıya uğradığını iddia edince polis ekipleri harekete geçti. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan ekipler, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Polis ekipleri kadının baygın halde bulunduğu yerin çevresindeki güvenlik kamera kayıtları ile bir çok işyeri ve apartmanların kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Turistin doğru söyleme ihtimaline karşı polis ekipleri yoğun şekilde araştırmalarını sürdürüyor.

İlgili Haberler