1.000 TL altına alınabilecek akıllı saatler!

1.000 TL altına alınabilecek akıllı saatler!
1.000 TL altı en iyi akıllı saatler listesiyle karşınızdayız. Fiyat performans noktasında öne çıkan modelleri bir araya getirdik.

Uygun fiyata alınabilecek akıllı saat modelleri listesi...

ShiftDelete - Teknolojinin gelişmesiyle spor, adım sayma ve sağlık konusunda öne çıkmaya başlayan akıllı saatler, hayatımızın bir parçası haline geldi. Şık tasarımlarıyla aksesuar olarak kullandığımız ve fonksiyonlarıyla ihtiyaçlarımızı karşılayan bu cihazları bir çok teknoloji devi kendi markalarıyla piyasaya sürdü. Fakat kullanıcılar için hangi marka ve model ya da özellikler soru işareti. Doğru tercih için 1.000 TL altı en iyi akıllı saatler listemiz ile sizlerleyiz.

1.000 TL altı en iyi akıllı saatler neler?

Mi Watch Lite

Bütçe dostu modellerden biri olan Mi Watch Lite, Realme Watch ile büyük ölçüde benzerlik gösteriyor. Ekran tarafında Mi Watch Lite, Realme Watch gibi 1.4 inç büyüklüğe ve 320 x 320 piksel çözünürlüğü sahip. Ancak pil kapasitesi 230 mAh olan Xiaomi’nin akıllı saati, bu konuda rakibi Realme’den avantajlı. Spor ve sağlık takibi konusunda ise Mi Watch Lite temel fonksiyonları kullanıcılarına sunuyor. Cihazda; uyku monitörü, kalori takibi gibi sağlık uygulamaları bulunurken; saat, çeşitli spor aktivitelerini de destekliyor.

Haylou Solar LS05

Kordonsuz olarak; 45.3 mm boy, 45.3 mm en, 11.4 mm kalınlığa ve 54 gramlık ağırlığa sahip ürün, değiştirilebilir kordon seçenekleri sayesinde farklı renk kordonlar ile de kullanabiliyor. 1.28 inç genişliğinde bir ekrana sahip olan saat, 240 x 240 piksel çözünürlükte TFT LCD olarak hazırlanmış olan ekranı, çizilmelere ve darbelere karşı dirençli yapısı ile uzun ömürlü bir deneyim sağlıyor. Dokunmatik olarak hazırlanmış olan ekranı sayesinde aktiviteler ve uygulamalar arası geçişleri kolayca gerçekleştirebilir, müzik dinleme keyfinize ara vermeden devam edebilirsiniz. Saat ayrıca titreşim, toz ve suya dayanıklılık gibi detaylara da sahip.

Kapasitif dokunma özelliğine sahip ekranı ile müzik değiştirebilir, uygulamaları ayarlayabilir, gelen bildirimleri ve mesajları da görüntüleyebilirsiniz. Haylou Solar LS05 akıllı saat, 12 farklı spor modu barındırıyor. Koşu, hızlı yürüyüş, bisiklet, tırmanma, yoga, yürüme bandı ve basketbol gibi farklı spor modlarına ayarlanabilen ürün, yaptığınız antrenmanlardaki hedeflerinizi ve performansınızı kayıt altına almanızı sağlıyor.

Honor Band 6

Honor Band 6 özellikleri arasında en dikkat çeken noktalardan biri ise suya dayanıklılığı oldu. 5 ATM dirence sahip cihaz, 50 metre derinlikteki basınca dayanabiliyor. Öte yandan bileklikte; kandaki oksijen miktarını ölçme, nabız ölçümü, gibi yeni nesil sensörlerle gerçekleştirilen özellikler de bulunuyor.

realme Watch S

48 gram gibi hafif bir ağırlığa sahip olan realme Watch S, 390 mAh pil gücü ile 15 günlük bir şarj ömrü sunabiliyor. Müzik çalmak veya fotoğraf çekmek için realme Link uygulaması ile akıllı telefona bağlanabilen realme Watch S; çağrı, mesaj ve alarm hatırlatma, hava durumu tahmini gibi akıllı bildirim işlevleri ile de ön plana çıkıyor.

Kullanıcıların adeta sağlık asistanı olan realme Watch S, “Gerçek Zamanlı Kalp Atış Hızı” ve “Kan Oksijen Doygunluk Düzeyi Monitörü” olarak da kullanılabiliyor. Yüksek hassasiyetli PPG optik kalp atış hızı sensörü ile kalp atış hızını 7/24 kesintisiz izleyip hızlı ve hassas bir şekilde ölçen saat, kalp atış hızı zaman içinde çok yükselir ya da çok düşerse kullanıcıyı uyarıyor.

Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6, 1.56 inç boyutunda AMOLED bir ekrana sahip. Yeni nesil ekranında 326 PPI ve 450 nit parlaklık değeri sunan bileklik ek olarak 130’dan fazla saat arayüzünü de bünyesinde barındırıyor.

125 mAh pil kapasitesine sahip Xiaomi Mi Band 6, 14 güne kadar şarj süresi vaat ediyor. Açıklanan verilere göre, cihazın pili iki saat içerisinde yüzde yüz dolabiliyor. 30 farklı aktivite modu bulunan bileklik dans, zumba, kriket, basketbol ve kickboks aktivite modları ile dikkat çekiyor.

Huawei Band 6

Önceki modelle karşılaştırıldığında Band 6, yüzde 148 oranında artırılmış ekran alanı sunuyor. Kullanıcılar, Huawei Watch Face Store‘da bulunan saat yüzü tasarımlarını seçerek akıllı bileklik ekranını özelleştirebiliyor.

Akıllı saatlerde gördüğümüz stres takibi özelliğini yeni akıllı bilekliğine getiren Huawei, TruRelax stres izleme özelliği ile stres seviyesini gün boyu takip ediyor ve bu seviye yükseldiğinde kendinizi rahat, odaklanmış bir hale geri döndürmek için yerleşik nefes eğitimi kılavuzunu kullanmanıza olanak tanıyor. Bileklikte yer alan bir diğer özellik ise TruSleep 2.0 uyku takibi. Bu özellikle birlikle bileklik ile ne zaman uyandığınızı ve 4 farklı uyku durumundan hangisinde olduğunuzu tespit edebilirsiniz. TruSleep’in yenilenmiş sürümü, yüzde 96.3 iyileştirilmiş doğrulukla çalışıyor.