2022 yılının umutları

Değerli okuyucularım merhaba, bir yılı daha acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.

2021''de hafızalardan silinmeyecek o kadar çok olaylar, sıkıntılar yaşandı ki…

Pandemi, sürecinde ruh ve beden hastalıkları çok fazlasıyla bozuldu. Kaygılarımız arttı. Kayıplarımız oldu. Yine ekonomide fakir daha çok fakir, zengin daha çok zengin oldu. Doların hızlı çıkışı paramızı değersizleştirdi. Ana gıdalardaki fiyat artışı geçimi daha da zorlaştırdı.

Yine ülkemiz olarak yaşadığımız sel felaketleri, orman yangınları, canımızı yakan üzüntüler arasındaydı. 

Her yeni yıl hedef, başarı ve yeni kararlar için önemli başlangıçlardır.

Peki, 2022 yılında bizleri ve ülkemizi neler bekliyor?..

Ünlü astrolog Leyla Cihaner ile konuştuk.

2022''nin bizlere, Türkiye''ye ve burçlara etkisi neler?

2022 yılı şartların değişeceği ve bağımlılık enerjisi hâkim gözüküyor. Stresli zamanlar yanısıra, başarılı olmak veya günlük rutinler de başkalarının taleplerine boyun eğmeniz gerektiğini 2022 sizlere hissettirebilir. 2022 yılın gündem konuları iletişim ticari, ulusal propaganda, sosyal medya, basın ve yayın eğitim konuları ile ilgili konular yanısıra sağlık, gıda, işçi, partiler ve sendikalar, sosyal sigorta ve çalışma hayatımızdaki belirsizlik, tartışmalar, özgürlük teması ile birleşiyor.

Sorumluluk ve görev duygusu, yurttaşlık anlayışı 2022 yılına hâkim olacağı kesin.

Ocak ayının ilk döneminde sorumluluk duygusu aile birliği olası güçlü bulgular ilkbahar ve yaza doğru ise duygusal yaşam aile ilişkileri sorumluluk ve bağımlılık mali kazanç ve egemenlik vurgusu enerjisi oldukça yoğun gözüküyor.

Her anlamda sorumluluğa dayalı bir sene bizleri bekliyor olacak.

2022, toplumsal olarak mal mülkün korunması, birliğin önemi ve gelecek için yararlı olabilecek kararların hayata geçiş yılı olacak.

*

Bilgi kendini yetiştirme ilerleme arayışı mesleki yaşantımızı şekillendiriyor olacak, aynı zamanda bireysel haritanız destekliyorsa saygınlık ve başarı kazanma ve yollar arasından seçim yapabilme yılı da diyebiliriz.

Duygusal anlamdaki aceleciliğimiz atılganlarımız birçok kazaları yol açabilir ve 2022 yılında ilişkilerimize aynı zamanda zarar verebilir. 2022 yılı olumlu anlamda geçirmeyi hedefliyorsanız kendi özgürlüğünüzü önemsediğiniz kadar başkalarının da özgürlüğünü önemsiyor olmalısınız. Aşırı yükselen duygularınıza karşı sabırlı ve sebat gösteren duygularımızı ön plana tutabiliyor olmanız sizlerin can yeleği olacaktır.

*

2022 yılında Kuzey ve Güney ağ düğümleri Boğa, Akrep burcuna geçiyor. İnanç, diğer kültürlerin araştırarak, başka düşüncelere de anlayışlı olmamız gerektiğini vurguluyor. Aynı zamanda bilgilenip bilgilerimizi günlük yaşantımıza katarak çevremiz ile paylaşıyor olmamız önem kazanıyor. Yasa ve kanunlar önem kazanıyor. 26 Temmuz''da Kuzey Ay düğümü Uranüs ile 15 yılda bir gerçekleşecek aynı hizaya gelmesi ile toplum kuralları ile özgürlük yenilik arzusu, görüşler arasında denge sağlıyor olacak. Bizlerin büyümesini engelleyen toplumsal değişimi destekleyen özgürlük duygusunun tırmandığı transit meydana geliyor olacak.

Şaşırtıcı haberler duymamız çok yüksek. Aynı zamanda sosyal medya, elektronik kesintiler sorunlar da meydana gelebilir. Doğaüstü kaynaklar bizlere katkı sağlıyor olacak. İlmini ve gücünü kötüye kullananlar 2022 yılında öğretisine şimdiden hazır olsun derim.

*

2022 yıllında ortaklaşa işlerimiz, uzun süreli birlikteliğimizde ve evliliklerimizde barışçıl iletişim ve uzlaşmayı ön planda tutuyor olmalıyız. 2022 yılında aile, yuva ile değişiklikler ve bunlardan kaynaklanan sorunlarda ortaya çıkabilir. Evli insanların ayrılık ve derin anlaşmazlıkların tehlikesi 2022 yılına önem taşıyor olacak.

Yalnız onlar içinde evlilik, uzun süreli birliktelikler vaat ediliyor. Aynı zamanda 2022 yılı aşk evimize kısıtlama getiriyor olacak.

2022 yılında eğlence sektörü, oyun, spor, sanat, çocuklar, siyaset, eğitim akademisyenleri ilgilendiren konular yanısıra spekülatif iş, spor bahisleri, ticaret, borsa, donukluk ve disiplin 2022''nin gündem konusu.

Spekülasyon, para piyasalarında kısıtlama, temin etmekte zorlama olabilir. Özellikle 22 Şubat Türkiye açısından mali kaynaklar, para piyasaları açısından büyük kritik değişimi gösteriyor. 2022 yılı daha iyi bir hayat yaşamak finans''ta daha iyi bir şans ve istikrar için bizlerin önündeki tüm engelleri kaldırmamız için bizi destekliyor olacak. 30 Aralık 2021 yılında Jüpiter Balık burcuna geçiyor olacak 22 Mayıs 2022 yılına kadar da Balık burcunda seyrediyor olacak. Jüpiter''in Balık burcunda olması bizlere sağlıkta iyileşme şans fırsatlar düzen genişlik iş veya çalışma şartlarının iyileşmesi ücretin artması mutluluk sağlıyor olacak. 17 Şubat 2022 yılında 10 yıl sonra Jüpiter Uranüs 120 açısı gerçekleşecek. Bu transit canlılık yaratıcılık zenginlik büyüme hürriyet özgürlük dürtüsünü bizlere vesile olabilir ani değişimlere yol açabilen bu transit ummadığımız bir şekilde şans getirmesi söz konusu olabilir.

*

12 Nisan''da sizleri ilgilendirmeyen konulara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Türkiye açısından gıda rezervleri, çiftçiler, iş konuları ile gündemler oturabilir. Ocak, Şubat ve Nisan ayları Türkiye açısından hareketli enerjilerin yoğun, karışık ve zorlayıcı enerjiler olası gözüküyor.

2022 yılında en önemli transitlerinden bir de 11 Mayıs itibariyle 28 Ekim''e kadar Jüpiter Koç burcunda yolculuğuna devam ediyor olacak. Bu transit, yeni ve güçlü bir başlangıcın inanç sıçramasının kutsal enerjinin hayatlarımıza ışık olacağının güzel transitidir.

9 Ekim''de Koç, Dolunay''ı Türkiye''de lider değişikliği Kasım ayının sonuna doğru olası gözüküyor.

2022 yılında uçak kazaları, deprem ve temmuz ayında tekrar orman yangınları ile karşı karşıya kalabiliriz. Dünya genelinde suikast girişimleri duyabiliriz.

Spor alanında Fenerbahçe yükseliş trendinde gözüküyor.

Ve tüm burçlar; 16 Şubat ve 5 Mart tarihlerinde aşk hayatlarınızda yeni güzel başlangıçlar sizleri bekliyor olacak.

2022, birçok yıla ilhamı gücün aydınlanması ile tarihe geçecektir.

İyi seneler...

Yazarın Diğer Yazıları