3 büyüklerin Origi savaşı

3 büyüklerin Origi savaşı
Mali sıkıntılarla boğuşan 3 büyük kulüp Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ocak ayında transfer yapmak için şartları zorlamaya devam ediyor. Menajerlerin sürekli kiralık oyuncu önerdiği İstanbul'un 3 büyükleri Belçikalı forvet Divock Origi'de buluştu.

Bu sezon çok ciddi mali problemler yaşayan ve transfer yapmakta zorlanan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, UEFA ile sorun yaşamamak isterken aynı zamanda da transfer harekatlarını sürdürmek istiyor.

Son iddia ise 3 Büyükler'in Liverpool'un rezerv takıma gönderilen Belçikalı yıldızı Origi...

23 yaşındaki forvetin İstanbul takımlarının radarında olduğu biliniyor. Yaz transfer sezonunda da özellikle Galatasaray ve Beşiktaş'ın adı Origi'yle anılmıştı ancak transfer olumlu sonuçlanmamıştı.

Belçika ve İngiltere basınında yer alan haberlere göre; Jürgen Klopp'un gözünden düşen Origi için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş nabız yokluyor.

3 kulüp de yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmanın peşinde. Anlaşma ilk etapta sezon sonuna kadar olacak.

KANARYA'DA FORVET HATTI KALABALIK

İleri uçta etkili olan Belçikalı, aynı zamanda her iki kanatta da takımına katkı sağlayabiliyor. Fenerbahçe'nin forvet hattının Galatasaray ve Beşiktaş'a oranla daha kalabalık olduğu düşünüldüğünde Sarı Lacivertliler'in bu konuda daha az istekli olması muhtemel...

TERİM ONU İZLETTİRMİŞTİ

Ancak elinde Eren Derdiyok'tan başka golcüsü bulunmayan Fatih Terim'in Origi'yi bir süredir izlettirdiği biliniyor. Galatasaray şartları bu konuda zorlayacaktır. Fatih Terim özellikle ocak ayı içinde mutlaka bir forvet transferi yapılmasını istiyor.

BEŞİKTAŞ'IN DA İHTİYACI VAR

Beşiktaş'ta da durum aslında Galatasaray'dan pek farklı değil. Vagner Love'ın performansı tatmin etmiyor. Mustafa Pektemek'in varlığıyla yokluğu belli değil. Güven Yalçın'a ise çok daha fazla zaman gerekiyor. Cyle Larin ise geldiğinden bu yana adeta hiç katkı veremedi. Tüm bu etkenler Origi transferini elzem kılıyor.

İlgili Haberler