Berk Göktaş tek kelime ile milyoner oldu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tarihi gece Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL değerindeki soru izleyenleri ekran başına kilitledi. 19 yaşındaki yarışmacı Berk Göktaş, açtırdığı soru ve verdiği yanıtla efsaneler arasında yerini aldı.
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk: 19 yaşındaki yarışmacı 5 milyon liralık büyük ödülü kazandı! Ünlü yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi bir an yaşandı. 19 yaşındaki Berk Göktaş, 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanarak programa damgasını vurdu.
İşte Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soru. Bu soruyu bilemedi ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon değerindeki soruya yarışmacı yanlış cevap verdi.
Depremden 5 milyon çocuk etkilendi. Hala bulunamayan çocuklar var Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremleri binlerce kişinin hayatına mal oldu. Depremlerden en çok etkilenen grupların başında ise çocuklar geldi. Milyonlarca çocuktan 200'ü uzuv kaybı yaşadı. Deprem bölgesindeki illerde ise bazı çocuklardan hala haber gelmedi.
Devre mülk sahiplerine akıl almaz dolandırıcılık Devre mülkü bulunanları arayarak yabancılara yüksek fiyata satacaklarını vaat ederek 5 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin 29 kişiyi aynı yöntemle dolandırdıkları tespit edildi.
Yılmaz Vural'ın Sakaryaspor'la neden anlaşamadığı ortaya çıktı. 6 maç için 5 milyon istemiş Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç, Yılmaz Vural'ın iddialarına yanıt verdi.
Dünyada koronadan ölenlerin sayısı 5 milyonu geçti Dünya genelinde yeni tip korona virüsten (Kovid-19) hayatını kaybedenlerin sayısı 5 milyonu geçti.
Vatandaşa tasarruf öneren Diyanet israfta tam gaz Diyanet İşleri Başkanlığı, 2015-2020 dönemini kapsayan beş yılda toplam 14 milyon liralık temsil ve tanıtma harcaması yaptı.
Kanuni Portresi 5 milyon TL’ye satıldı 16. yüzyılda yapılan Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi 5 milyon TL'ye alıcı buldu.
5 milyonluk vurgunlarını halay çekerek kutladılar. Bir tıkla hayatlarını kararttılar Ankara Emniyeti, vatandaşların cep telefonlarına sahte mesaj atarak mobil banka hesaplarını ele geçiren 8 kişilik çeteyi, İstanbul ve Ağrı'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin, ATM'den paraları çekerken halay çektikleri ise ele geçirilen görüntülerde ortaya çıktı.
Sevgilisiyle bir olup internette 200 kişiyi soyup soğana çevirdi. Dikkat! Sizin de başınıza gelebilir İstanbul'da yaşayan ve 8 ay boyunca 200 vatandaşı dolandırdıkları iddiasıyla aranan sevgili çift yaklaşık polis ekipleri tarafından Beşiktaş’ta bulunan lüks bir otelde yakalandı. Şüpheli çiftin ilk incelemede 5 milyon 700 bin lira dolandırdıkları ortaya çıkarken toplamda yaklaşık 50 milyon lira dolandırdıkları değerlendiriliyor. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İngiltere halkını vitaminle besleyecek İngiltere’de 2,5 milyondan fazla insana ücretsiz D vitamini desteği verileceği açıklandı.
Güvenlik görevlisi bankanın bir çuval parayla buhar oldu Ankara'nın Yenişehir ilçesinde bir güvenlik görevlisi, çalıştığı banka nakil aracından 4,5 milyon lirayı alarak kaçtı.
5 milyon TL harcanmıştı: Melih Gökçek’in fıskiyesi 2015’ten beri çalışmıyormuş Ankara’da 2011 yılında açılan ve 5 milyon TL’ye mal olan Gençlik Parkı’ndaki fıskiyelerin 2015 yılından bu yana çalıştırılamadığı ortaya çıktı. Melih Gökçek’in yaptırdığı fıskiyeler dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siluetlerini suya yansıtıyordu.
5 milyon vatandaş sağlık hizmetlerinde yararlanamayabilir 5 milyonu aşkın Suriyeli sığınmacının Sağlık hizmetlerinden bedava yararlandığı Türkiye'de, Genel Sağlık Sigortası primini ödeyemeyen yaklaşık 5 milyon vatandaşın 2020 itibariyle sağlık hizmetlerinde faydalanamayabileceği ifade edildi.
TRT'yi 5 milyon TL dolandırmıştı... Edirne’nin Keşan ilçesinde TRT’de sekreter olarak çalıştığı dönemde yaklaşık 5 milyon TL vurgun yapan Aysun E. Keşan’da yakalandı.