Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a asker selamı verdi

Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a asker selamı verdi
Roma'da gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Joe Biden asker selamı verdi.

Dünyanın önde gelen 20 büyük ekonomisinin liderleri ve uluslararası kuruluşların temsilcilerini bir araya getiren G20 Liderler Zirvesi, Roma''da başladı. G20 Dönem Başkanı İtalya''nın, Roma''daki Nuvola Kongre Merkezi''nde düzenlediği zirvenin açılışı, ev sahibi İtalya Başbakanı Mario Draghi''nin konuklarını karşılamasıyla yapıldı. Başbakan Draghi ve konukları, daha sonra birlikte aile fotoğrafı çektirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın, Roma''daki G20 Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Biden ile yaptığı görüşme sona erdi. 20 dakika olarak planlanan görüşme, yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Beyaz Saray''dan görüşmeyle ilgili ilk açıklama geldi. Beyaz Saray, "Türkiye ile yapıcı ilişkileri sürdürmek istiyoruz" ifadesini kullandı. Türk tarafından yapılan açıklamada da görüşmenin pozitif bir atmosferde geçtiği bildirildi.

BIDEN, ERDOĞAN''A ASKER SELAMI VERDİ

G20 Zirvesi''ne katılan üye ülkelerin temsilcilerinin aile fotoğrafı çekimi öncesinde, liderlerin selamlaşması sırasında ABD Başkanı Joe Biden''in Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın selamına asker selamı ile karşılık vermesi dikkat çekti.