ABD'nin köpeklerini bile güvenli bir şekilde tahliye etmesine ünlü gazeteci böyle yorum yaptı

ABD'nin köpeklerini bile güvenli bir şekilde tahliye etmesine ünlü gazeteci böyle yorum yaptı
Taliban'ın Afganistan'a girmesiyle ülkeden kaçmak için uçakların kanatlarına yapışan halk sonrası, ABD ordusuna bağlı köpeklerin, Afganistan'dan 'güvenli bir şekilde' tahliye edilmesi sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci Ali Güven de konuyla ilgili bir yorumda bulundu.

Bu haber her şeyi özetliyor. İşbirliği yapanların değeri yoktu

Afganistan''daki Kabil Havalimanı''nda uçaklarla tahliyeler devam ederken, ortaya izdiham görüntüleri çıkmıştı. Havalimanı''ndaki izdiham sürerken, ABD''nin köpek askerleri özel uçaklarla bölgeden çıkartıldı.

ÖZEL UÇAKLARLA GÖTÜRÜLDÜLER

Bölgede faaliyet gösteren askeri unsurlar ABD''ye ait uçaklar tarafından tahliye edildi. Havalimanının bir tarafında insani dram yaşanırken, bir diğer tarafında ise köpeklerin özel uçaklarla tahliye edilmesi tepkilere yol açtı.

Gazeteci Ali Güven ise konuya dair sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. ''ABD ordusuna bağlı köpekler, Afganistan''dan ''güvenli bir şekilde'' tahliye ediliyor'' haberine yorum yapan Güven, "Bu haber her şeyi anlatıyor" ifadelerini kullandı.

ABD''nin özel uçaklar ile köpek tahliye etmesi "Köpeklerin insanlardan daha değerli" yönünde çeşitli eleştiriler yapılmasına neden oldu.

 

İlgili Haberler