ABD'de nargile kafede bıçaklı saldırı

ABD'de nargile kafede bıçaklı saldırı
ABD'nin Michigan eyaletine bağlı Detroit kentinde yer alan bir nargile kafede bıçaklı saldırı olayı yaşandı. Çıkan kavga sırasında 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

ABD''de Detroit şehrinde yer alan bir nargile kafede bıçaklı saldırı olayı yaşandı. 

Greenfield Road''daki nargile kafenin park alanında gerçekleşen saldırıda yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan biri olayla ilgisi olduğu iddiası üzerine gözaltına alındı. 

Detroit''in batı yakasında yer alan ''Tiaga'' adlı bir nargile kafede sabah saatlerinde meydana geldiği aktarılan kavgada ayrıca bir kişinin silahla ateş ettiği fakat kimseye isabet etmediği aktarındı. 

Geçtiğimiz günlerde üç masaj salonunda yapılan ve 6''sı Asyalı 8 kadının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan silahlı saldırının ardından yaşanan bu olay, ABD''de silah taşıma tartışmasını yeniden gündeme getirdi. Eski ABD Başkanı Barack Obama''nın da aralarında bulunduğu, çok sayıda politikacı silah taşıma konusunda daha sert kanunlar çıkarılması için çağrı yaptı. 

Tiaga''da meydana gelen bıçaklama olayı ise ilk değil. Polisin şehrin Greektown bölgesinde 28 yaşında 2 kişiyi bıçaklayan şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor.