Açıköğretim AÖF sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

Açıköğretim AÖF sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?
Açıköğretim AÖF sınavlarının ilk oturumu bugün yapıldı. Peki aöf soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF sınavı kolay mıydı zor muydu? Sınav sonuçları tarihi de belli oldu...

Açıköğretim AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? Sorusunun cevabı belli oldu. Peki 24 kasım aöf sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim aöf sınavı kolay mıydı zor muydu? Binlerce açıktan üniversite okuyan öğrenci bugün ilk vize sınavlarına girdi. Açık öğretim sınav soru ve cevaplarını sınavın yapıldığı günü takip eden üç iş günü içerisinde Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayınlanmaktadır. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresi üzerinden duyuracak. Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgileri ise yenicaggazetesi.com.tr'den alabileceksiniz. 

AÖF SINAVI SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK

24-25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilen AÖF sınavı soru ve cevapları yayınlandı. https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim Açıköğretim'in duyurular sekmesine tıklayarak TC kimlik numaranızı, adınızı ve soyadınızı yazarak bakabileceksiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Sınav sonuçları ise AÖF sınav tarihlerinden 20 gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. 15 Aralık 2018 tarihinde açıklanabilir. Tarih şu an için net değildir.

AÖF SINAVI KOLAY MIYDI ZOR MUYDU

AÖF sınavına giren öğrenciler sınavdan çıktıktan sonra sosyal medya hesaplarından sınavla ilgili düşüncelerini takipçileriyle ile paylaştı. Bazı kullanıcıların sınavın kolay olduğunu bazıları ise zor olduğunu dile getirdi.

Aöf karışık.

Soruda 4 kişi var ve hangileri #liberal diye soruluyor benim aklıma ilk gelen tabi ki Adam Smith. Digerlerini de bilmediğimden şıklardan eleme yaparak şansımı artırırım diye düşünüyorum; ama yaptıkları harekete bak: tüm şıklara Adam Smith koymuşlar.

#aöf sınavında matematiğin 5 dakika muhasebenin 25 dakika sürmesi...

Aöf çalışanı abilerim ablalarım, sizlere bir sorum var. Britanya krallığında kralın taktığı tacın anlamını sormuşsunuz ya hani, ben bu bilgiyi neden bilmeliyim ? O tacı alıp napayım şimdi size ben ? Bir de bir baktım bir soruda Sarkozy falan vardı. Oğlum derdiniz ne sizin ya 

Aöf sınavına hiç kitap kitap yüzü açmadan girdim, sınavda öğrendim okuduğum bölümün içeriğini güzel bölümmüş