Survivor'da hareketler havada uçuştu. Acun Ilıcalı da sinirlenerek sert tepki gösterdi

Survivor'da hareketler havada uçuştu. Acun Ilıcalı da sinirlenerek sert tepki gösterdi
Survivor son bölümde gergin anar yaşandı. Survivor 2021'in son bölümüne Çağrı Atakan'ın kendisini kaybettiği anlar damga vurdu. Oyun sırasında çileden çıkan Çağrı Atakan, gönüllüler ile kavga etti. Hızını alamayan Atakan, Murat Ceylan'ın "Çağrı yeter" uyarısına beklenmedik bir şekilde yanıt verdi.. Yaşanan talihsiz olayı konseye taşıyan Acun Ilıcalı, Survivor tarihinde bir ilk yaparak yarışmacının kendi isteğiyle ayrılmasını istedi.

Survivor yeni bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler takımı iletişim oyunu için karşı karşıya geldi.. Her geçen gün ada şartlarının zorlaştığı Survivor''ın olaylı yarışmacılarından Çağrı, bu kez Steven ile tartışma yaşıyor. Yarışmada Steven ile kavga eden ve üzerine yürümeye çalışan Çağrı''yı takım arkadaşları zor engelledi. ''Özür dileyecek'' diye bağıran Çağrı araya giren Murat Ceylan''a da sinirlendi.

Sunucu Murat Ceylan''ın olaya müdahalede bulunması ve ''Çağrı yeter'' demesiyle iyice sinirlenen ve kendine hakim olamayan Çağrı adeta deliye dönüyor ve ünlü sunucuya ''Ne yeter lan sana ne?'' sözleriyle beklenmedik bir tepki verdi. Ünlüler takımının bir diğer yarışmacısı Öykü’nün “Yapma bitireceksin. Yapma” sözleri ile o anlarda yaşanan gerginliği gözler önüne serdi.
ACUN ILICALI''DAN AÇIKLAMA 
Survivor''da yaşanan olayın ardından Acun Ilıcalı acil durum konseyi kararı verdi. Konseyde oldukça gergin olduğu görülen Ilıcalı, sunucu Murat Ceylan''a bağıran ve üzerine yürüyen Çağrı Atakan''ın kendi isteğiyle ayrılmasını isteyerek bir ilke imza atıyor. Yarışmacının kendi isteğiyle ayrılmasını isteyen Ilıcalı, şunları söyledi; "Murat Ceylan''a yapılan hakareti kendime yapılmış sayarım. Yaptığın hareketi kabul etmiyoruz. Bizim temsil eden birine yapılan hareket benim açımdan kabul edilir değil. Görüntüleri 3 kere seyrettim. Sana yapacağımız yaptırımı söylüyorum"

SÜRE İSTEDİ 
Bizim bu konu ile ilgili kararımız şöyle; "Sen bundan sonrası beş ödülden yararlanmayacaksın. Bu beş ödülden yararlanmamak Survivor şartlarında çok zoru durum. kafanda şunları da değerlendirmeni istiyorum. Ben bu sebepten seni yarışmadan elemem. Ama şuan yarışmayı bırakıyorum dersen de mutlu olurum."
Acun Ilıca''nın çıkışı üzerine Çağrı Atakan bunun cevabını bir sonraki konseyde vermek istediğini söyledi.

"ONA POSTA KOY BUNA POSTA KOY"
Sorun olmadığını söyleyen ünlü televizyoncu, "Ona posta koy, buna posta koy. Burası kimsenin çiftliği değil. Biz bunları hak etmiyoruz. Şöyle yapalım sen bir hafta düşün. Bir hafta sonra bize kararını bildir" dedi.


SURVIVOR''DA KİM ELENDİ?
İletişim oyununun sona ermesinin ardından kazanan takım ailesi ve sevdikleriyle görüşmeye hak kazanırken, sıra gecenin en önemli anlarına geldi. Eleme konseyi için Acun Ilıcalı moderatörlüğünde tekrar bir araya gelen ünlüler ve gönüllüler takımları noter onayı ile belirlenen 9. Hafta Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre her iki takımdan da 1''er kişi eleme potasına gidecek ve halihazırdaki eleme adayları olan Öykü Uysal, Hanzade, Aleyna Çalışkan ve Dora elenme tehlikesi yaşadı.

Survivor Çağrı''nın sunucu Murat Ceylan''la yaşadığı gerginliğin damgasını vurduğu eleme konseyinde Acun Ilıcalı''nın Noter onayıyla açıkladığı 9. Hafta SMS oylaması sonuçlarına göre en az SMS oyuna sahip olarak bu hafta adaya veda eden isim Öykü Uysal oldu.

İlgili Haberler