Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ndan boşandı

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ndan boşandı
Birliktelikleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen çift Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın arasına kara kedi girdi. Acun ile Şeyma Subaşı boşanıyor mu? sorusu cevap buldu. Silivri Adliyesi'nde 9 dakikada tek celsede boşandılar...

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanıyor mu? Bu soru Twitter'da en çok konuşulan kelimelerden biri oldu. Birliktelikleriyle magazin dünyasının en gözde çifti olan Acun ile Şeyma aşkında kara bulutlar dolaşıyor... Acun Ilıcalı katıldığı bir magazin programında bugün boşanacaklarını doğruladı. Çift bugün anlaşmalı olarak boşandı. Silivri Adliyesi'ne aynı araçta gelen Acun Ilıcalı ılıcalı ve Şeyma Subaşı Silivri Adliyesi'ne girerken böyle görüntülendi. Acun Ilıcalı boşanmanın ardından ilk açıklamayı yaptı. Öte yandan çiftin Instagram'dan birbirlerini takipten çıktığı görüldü. Gündem çiftin boşanacakları yönünde çıkan haberle çalkalanırken Şeyma Subaşı Instagram hesabından 'Good Morning' (Günaydın) yazılı bir paylaşımda bulundu. Çift bugün saat 14.00'da Silivri Adliyesi'nde tek celsede boşanacak. Geçen yıl eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde nikah masasına oturup, St. Tropez'de düğün yapan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı çiftinin önümüzdeki günlerde boşanacakları, evliliğin bitmesinde ise birçok nedenin olduğu konuşuluyor. Bunlardan biri de Twitter'dan çıktı. Gelinim Olur Musun yarışmasında tanınan Sinem Umaş, Twitter hesabından, "Şeyma subaşı aylar önce Çağatay Ulusoyla bir mekanda eğlenip sonra evine gitmişler ve kameralara yakalanmışlardı Acun bu haberi asla yayınlatmadı ben de şaşırmıştım oha neden boşamıyor diye. Acun da bu sırada Defne Samyeli'nin kızına Londra’da ev almış. Vallahi billahi rezillik" şeklinde bir iddia ortaya attı. 
screenshot_17.png

ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI NEDEN BOŞANIYOR

Uçankuş'un haberine göre, bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti sonunda kararını verdi.

İddiaya göre ikilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları ve bu hafta içinde mahkemeye giderek anlaşmalı boşanmayla ayrılacakları öğrenildi.

Bir çocuk sahibi olan ve büyük bir aşkla evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın kısa zaman içinde ayrılıklarını bir basın açıklamasıyla duyuracakları ve boşanmanın bu hafta gerçekleşeceği iddia ediliyor. 

ACUN ILICALI VE ŞEYMA SUBAŞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Acun Ilıcalı ile evlendikten sonra yaşadığı lüks hayatı Instagram hesabından paylaşarak ve verdiği röportajlarla adından sıkça bahsettiren Şeyma Subaşı boşanmayla ilgili henüz bir paylaşım yapmadı.  Acun Ilıcalı Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefon bağlantısı yaparak boşanacakları yönünde çıkan haberleri doğruladı. Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile anlaşmalı olarak bugün boşanacaklarını söyledi. Şeyma Subaşı ise Instagram hesabından Günaydın notu ile hikayesinde bir fotoğraf paylaştı. 

ŞEYMA SUBAŞI'NIN PAYLAŞIMINDA İLGİNÇ DETAY

Şeyma Subaşı'nın 3 Kasım'da Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına düştüğü notun Çağatay Ulusoy'un dövmesinde yazan cümleyle aynı olması sosyal medyada tartışma yarattı.

acun-ilicali-seyma-subasi.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR

Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990 yılında Samsunda dünyaya geldi. Annesi ev hanımı, babası ise muhasebe müdürü olarak görev yapıyormuş. Ancak, sonrasında Acun Medya bünyesinde çocuk oyuncakları satan bir internet sitesi açtığı biliniyor.

Subaşı, eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı'nda okurken Acun Ilıcalı ile ilişkisi başlayınca eğitimini dondurmuştur. Küçüklükten beri modaya ilgisi olan Şeyma Subaşı, 16 yaşından beri modellik yapmaktadır.

2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ancak derece elde edememiştir. 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılmış ve yapımcı Acun Ilıcalı ile ilişkileri o dönemde başlamıştır. Var Mısın Yok Musun programından ise 69.000 TL ödül kazanmıştı.

Daha sonra 28 yaşındaki Şeyma Subaşı, Acun Medya tarafından yapılan Yok Böyle Dans adlı yarışmada kostüm tasarımcısı olarak çalışmıştır. Yengeç burcu olan Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'dan 2013 yılında dünyaya gelen 5 yaşında Melisa adında bir kızı vardır.

2017 yılında Fransa-Marsilya'da nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, St. Tropez'de düğün yaptı.evlendiler. Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı moda çekimleri ile gündemden düşmeyen ve tam bir instagram fenomeni olan Şeyma Subaşı, en son Bebek'te Healthyishcafe adlı bir mekan açtı.

ACUN ILICALI'DAN BOŞANMA SONRASI İLK AÇIKLAMA

“Her evlilikte boşanma da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

DEREN TALU'DAN ACUN ILICALI AÇIKLAMASI

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilıcalı ile ilgili kendisine yönelik haberlere tepki gösterdi.

Deren Talu, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra’ya en on 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.”

ŞEYMA SUBAŞI'NIN ADI AŞK DEDİKODULARINA KARIŞTIĞI ALİCAN ULUSOY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Alican Ulusoy hakkında çıkan iddialar üzerine ilgili açıklama yaptı.  Açıklamada, "Şeyma Şubası sadece sosyal ortamlarda karşılaştığım biridir. Muhtemel isim benzerliklerinin dikkate alınmasını, ad ve soyadların karıştırılmamasını rica ederim" dedi.

ACUN ILICALI ŞEYMA'YA NE KADAR NAFAKA ÖDEYECEK

Bugün ani bir kararla 1 yıl önce evlendiği Şeyma Subaşı'dan boşanan Acun ılıcalı'nın aylık 125 bin lira nafaka ödeyeceği ortaya çıktı.