Acun Ilıcalı’nın korona dokunulmazlığı mı var? Survivor finalinde ne maske ne mesafe

Acun Ilıcalı’nın korona dokunulmazlığı mı var? Survivor finalinde ne maske ne mesafe
Korona virüs salgını sürecinde gerçekleştirilen Surivor 2020’nin finalinde sosyal mesafe ve maske kuralına uyulmaması “Acun Ilıcalı’nın dokunulmazlığı mı var?” sorusunu akıllara getirirken ünlü magazinci Burhan Akdağ’da duruma tepki gösterdi.

Survivor 2020 finali dün Galataport’ta gerçekleştirildi. Korona virüs salgını sürecinde gerçekleştirilen finalde sosyal mesafe ve maske kuralının ihlal edilmesi ise tepkilere neden oldu. Hem yarışmacıların hem de seyircilerin maske takmaması ve sosyal mesafe kuralına riayet etmeyerek dip dibe oturmaları “Acun Ilıcalı’nın dokunulmazlığı mı var?” yorumlarına neden oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü magazinci Burhan Akdağ’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı’ya tepki gösterirdi.

İşte o Fotoğraflar:

survivor-sosyal-mesafe.jpgsampiyon-cemal-can.jpgacun-ilicali-survivor-finali-galataport.jpgacun-survivor-2020-final.jpgacun-003.jpgsosyal-mesafe-survivor-001.jpgsurvivor-sosyal-mesafe.jpgsosyal-mesafe-survivor.jpgcemal-can-survivor.jpgcemal-can-sosyal-mesafe.jpg

İşte Burhan Akdağ’ın o paylaşımı:

burhan-akdag-acun.jpg