Fenerbahçe Adana Demirspor'a konuk oluyor

Fenerbahçe Adana Demirspor'a konuk oluyor
Fenerbahçe, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk maçında Adana Demirspor'a konuk olacak. Saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe, sezonu Adana''da açıyor. Adana Demirspor ise yıldız oyuncularıyla galibiyete uzanıp, lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Yeni Adana Stadı''nda oynanacak ve saat 21.45''te başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1''den canlı yayımlanacak.

Karşılaşmayı, tribün kapasitesinin yüzde 50''si kadar taraftar stattan izleyebilecek.

MUHTEMEL 11''LER:

Adana Demirspor: Ferhat, Svensson, Tayyib, Rassoul, Kaan, Gökhan İnler, Sinan Kurt, Belhanda, Akintola, Dibba, Balotelli

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Serdar Aziz, Szalai, Osayi-Samuel, Gustavo, Zajc, Ferdi, İrfan Can, Mesut, Serdar Dursun

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ:

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Metehan Mimaroğlu''nun dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe''de ise Dimitris Pelkas, Mert Hakan Yandaş ve Enner Valencia sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Nabil Dirar, Zanka, Mauricio Lemos ve daha önceden kadro dışı bırakılan Caner Erkin, Sinan Gümüş, Sadık Çiftpınar ile Mame Thiam ise Adana''ya götürülmedi. Yeni transferlerden Burak Kapacak, Çağatay Kurukalıp, Steven Caulker ve Min-Jae Kim''in ise lisansları henüz çıkarılmadı.