Adana'da kanala otomobil uçtu. Meraklılar korona virüsü hiçe saydı

Adana'da kanala otomobil uçtu. Meraklılar korona virüsü hiçe saydı
Adana'da, başka bir otomobil ile çarpışıp, sulana kanalına uçan otomobilin sürücüsü, kazadan yara almadan kurtuldu. Meraklı kalabalığın sulama kanalı kıyısında sıraya girip, korona virüs tedbirlerine aldırmadan sudaki aracı izlemesi ise dikkat çekti.

Nazmi Kaan Akkuş yönetimindeki otomobil, Mehmet Emin Turantekin'in kullandığı otomobille çarpıştıktan sonra bariyerleri yıkarak DSİ'ye ait sulama kanalına uçtu. Suya batan otomobilden kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran Akkuş, kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın ardından bölgede toplanan meraklı kalabalık, suyun içindeki otomobili izlemeye başladı. Polisin uyarısı ile bazı vatandaşlar bölgeden ayrılırken, bazıları ise izlemeye devam etti. Korona virüs tedbirlerini hiçe sayan bazı vatandaşların maske takmadıkları da görüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

kanala-ucan-otomobili-gormek-icin-siraya-girenler-koronavirus-tedbirlerini-hice-saydi-9694-dhaphoto2.jpgkanala-ucan-otomobili-gormek-icin-siraya-girenler-koronavirus-tedbirlerini-hice-saydi-9694-dhaphoto3.jpgkanala-ucan-otomobili-gormek-icin-siraya-girenler-koronavirus-tedbirlerini-hice-saydi-9694-dhaphoto4.jpg

DHA

İlgili Haberler