Adil Öksüz’ün futbolcularla hatıra fotoğrafı ortaya çıktı

Adil Öksüz’ün futbolcularla hatıra fotoğrafı ortaya çıktı
Fetullahçı Terör Örgütü’nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu iddia edilen Adil Öksüz ve İstanbul İmamı Ahmet Kırmiç'in futbolcularla hatıra fotoğrafı ortaya çıktı.

15 Temmuz kanlı darbe girişimini, Akıncı Hava Üssü’nden yönettiği ve daha sonradan Genelkurmay imamı olduğu iddia edilen Adil Öksüz ve örgütün İstanbul İmamı Ahmet Kırmiç'in yer aldığı fotoğrafı ortaya çıktı. Üsküdar FEM Dershanesi'nin çatı katında çekilen fotoğrafta, FETÖ yöneticilerinin dışında 6 Galatasaraylı futbolcu da var.

1994'TEN FOTOĞRAF HATIRASI

Fotoğrafın ön sağında şu an firari olan ve ülkenin dört bir yanında aranan Adil Öksüz var. Öksüz'ün yanında ise FETÖ'nün önde gelen isimlerinden biri olan hatta İstanbul imamı olduğu iddia edilen Ahmet Kırmiç var. O dönem FEM Dershanesi müdürü olan Kirmiç daha sonra FETÖ'nün en etkili isimlerinden biri haline geldi.

FOTOĞRAFTA GS’Lİ FUTBOLCULAR DA VAR

1994'te çekilen fotoğrafta Galatasaraylı futbolcular da var. Fotoğrafta bulunan futbolcular şöyle: Cihat Arslan, İsmail Demiriz, Benhur Babaoğlu, Yusuf Tepekule, Uğur Tütüneker, Arif Erdem ve Soner Tolüngüç. 6 futbolcu da Galatasaray’ın 1994 kadrosunda bulunuyordu.

ŞÜKÜR'Ü GÜLEN'LE ADİL ÖKSÜZ TANIŞTIRMIŞ

FETÖ soruşturma kapsamında ortaya yeni bilgiler çıktı. Bu bilgilere göre Hakan Şükür'ü FETÖ lideri olan Fetullah Gülen'le Adil Öksüz tanıştırmış.Öksüz 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Ankara'nın Kazan ilçesinde bulunan Akıncı Üssü'nde yakalanmış ve serbest bırakılmıştı. FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' olduğu belirtilen Öksüz hakkında yakalama kararı bulunuyor.

ASKERİ KUVVETLERİ YÖNETEN İMAMLARA VE ÖRGÜTLE BAĞLANTILI ASKERLERE SORUŞTURMA

Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosunca FETÖ'nün askeri kuvvetleri yöneten imamları ve örgütle bağlantısı olduğu belirlenen bazı askerler hakkında soruşturma başlatıldı.

TALİMAT EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNE GÖNDERİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Necip Cem İşçimen'in talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara merkezli 17 ilde 105 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Savcılığın gözaltı talimatının emniyet müdürlüklerine gönderildiği ve operasyonların devam ettiği öğrenildi.