Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi personel alacak

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi personel alacak
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 27 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 5 Temmuz 2022 olarak duyuruldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Üniversitemizin akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru için Gerekli Koşullar ve Uygulama Esaslarının ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu''nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır. ilan kadrolarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacak olup, postadaki gecikmeler ve süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru süresi ilanın, Resmi Gazete''de yayımlandığı tarihten itibaren başlamaktadır.” Denildi.

Başvuru Tarihi : 21.06.2022,

Son Başvuru Tarihi : 05.07.2022 Salı günü mesai bitimi.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Öğretim Görevlisi (Ders Verecek) Kadrolarına Başvuracak Adaylardan İstenen Belgeler

Öğretim görevlileri için aranan genel şartlar ve özel şartlar ile ilanda belirtilen diğer koşullara sahip adaylar aşağıdaki belgeleri eksiksiz şekilde hazırlayacaklardır.

1- Başvuru Formu ( https://www.agri.edu.tr/detail.aspx?id=916&bid=265&tid=7 )

2- Özgeçmiş,

3- ALES sonuç belgesi,

4- Yabancı Dil Sonuç Belgesi. (Eşdeğerliliği ÖSYM tarafından kabul edilen sınavların aslı veya onaylı örneği) (Lisans Programları ve Uygulamalı Birim Öğretim Görevlisi Başvuruları İçin İstenen Belgedir.)

5- Lisans/ Yüksek Lisans/ Doktora Diplomalarının (yurt dışından alınmış ise Denklik belgesinin) aslı veya onaylı örneği yada e-Devletten alınmış karekodlu mezuniyet belgesi,

6- Lisans transkripti (elektronik imzalı, aslı, resmi kurumlarca onaylı veya e-Devletten alınmış karekodlu belge olması gerekmektedir.)

7- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

8- Son altı ay içerisinde çekilmiş iki (2) adet fotoğraf,

9- Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecilli veya muaf olduğuna dair askerlik belgesi,

10- Adli Sicil Kaydı Belgesi,

11- Alanında Onaylı iş Tecrübe Belgesi.