AirPods Pro 2 tanıtım tarihi sızdırıldı

AirPods Pro 2 tanıtım tarihi sızdırıldı
Güvenilir teknoloji analisti Ming-Chi Kuo yeni kablosuz Apple kulaklığı AirPods Pro 2 ile ilgili bir iddia ortaya attı. Kuo, şirketin bu yıl içerisinde yeni bir ürün çıkarmayacağı düşüncesinde olduğunu belirtti.

Shiftdelete''te yer alan habere göre, Analist Ming-Chi Kuo, yeni Apple kulaklığı AirPods Pro 2''nin tanıtım tarihiyle ilgili yeni bilgileri paylaştı.

CİHAZ 2022''DE ÇIKACAK

Apple ürünleri ile ilgili yaptığı isabetli tahminlerle tanınan Kuo, True Wireless Stereo (Gerçek Kablosuz Kulaklık) teknolojisiyle üretilen kulaklıkların satış rakamlarının önümüzdeki sene 100 milyonu aşacağını ve cihazın 2022’de satışa çıkacağını söyledi.

YEPYENİ ÖZELLİKLER SUNULACAK

Apple’ın AirPods kulaklıklara kazandıracağı yeni özelliklerle ilgili tahminlerini de paylaşan Kuo’ya göre şirket; kullanıcılara Siri gibi ekosistem iyileştirmeleri veya sağlık takibi noktasında günlük hayatı kolaylaştıracak özellikler sunacak. Açıklamasında Beats ve AirPods markaları arasındaki ayrıma da değinen analist Kuo, Apple’ın bu iki ürünü farklı platformlara hitap etmek için geliştirdiğini ifade etti.