Ajax maçında Beşiktaş'ta kimler yok? İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu

Ajax maçında Beşiktaş'ta kimler yok? İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu
Hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Ajax karşısına çıkacak olan Beşiktaş’ta eksik ve sakat oyuncular belli oldu. Beşiktaş’ta 11 eksik dikkatlerden kaçmazken Sergen Yalçın’ın sahaya nasıl bir 11 ile çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Ajax maçında Beşiktaş'ta hangi oyuncular yok?

Ajax maçında Beşiktaş'ta kimler yok? İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında deplasmanda Ajax karşısına çıkacak olan Beşiktaş’ta sakat oyuncuların çokluğu hem teknik heyeti hem de Sergen Yalçın’ı kara kara düşündürüyor. 28 Eylül Salı akşamında deplasmanda Ajax maçında Beşiktaş’ta 11 eksiğin bulunması siyah beyazlı taraftarları da oldukça korkutuyor.

Beşiktaş’ta sakatlıkları devam eden oyuncular arasında; Domagoj Vida, Welinton, Atiba Hutchinson, Georges-Kevin N''Koudou, Rachid Ghezzal, Mehmet Topal, Miralem Pjanic ve Cyle Larin ile yeni tip koronvirüs test sonucu pozitif çıkan Francisco Montero’nun kadroda yer almayacağı kesinleşirken bu oyuncular Ajax maçında görev alamayacaklar.

Bunların yanında Beşiktaş’ta sakatlığı geçmesine rağmen henüz hazır olmayan Alex Teixeira ve Necip Uysal da Hollanda’ya götürülmeyen oyuncular arasında yerini aldı.

Sergen Yalçın eksik oyuncuların çokluğunda genç oyuncular Berkay Vardar, Demir Ege Tıknaz ve Emirhan Delibaş''ı da kadroya dahil etti.

Beşiktaş Kamp Kadrosu

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Fabrice N''Sakala, Kenan Karaman, Serdar Saatçi, Berkay Vardar, Demir Ege Tıknaz, Emirhan Delibaş, Umut Meraş.