Benzine yine süper zam geldi. Yılbaşından beri 18. kez zamlandı

Benzine yine süper zam geldi. Yılbaşından beri 18. kez zamlandı
Geçtiğimiz gün litre başına 1 lira 70 kuruş zam gelen benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 4 kuruşluk bir zam daha yapıldı. Zamla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 23 lira 86 kuruşa yükseldi. Benzin yılbaşından bu yana 18. kez zamlandı.

Yılbaşından beri 18. kez zamlandı

Haberlercom''da yer alan bilgilere göre, akaryakıta zam üstüne zam yapılıyor. Dünyanın bir çok ülkesinde fiyatı düşerken bile bizde ya aynı fiyattan satışına devam edilen ya da zamlanan akaryakıta yine zam yapıldı.

Geçtiğimiz gün gelen 1 lira 70 kuruşluk zammın ardından bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatı 1 lira 4 kuruş daha arttı.

İSTANBUL''DA BENZİN 23,86 LİRAYA YÜKSELDİ

Zam sonrası benzin İstanbul''da 23 lira 86 kuruşa; Ankara ve İzmir''de ise 23 lira 97 kuruşa yükseldi. Benzine yılbaşından bu yana 17 kez zam yapılmıştı, bugünkü fiyat artışı ise 18. zam oldu.

EPDK''nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından sendika, dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

İlgili Haberler