AKP Ankara İl Başkanı’ndan tepki çeken paylaşım

AKP Ankara İl Başkanı’ndan tepki çeken paylaşım
AKP Ankara İl Başkanı Hakan Özcan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na linç girişimi sırasında yumruk atan ve serbest bırakılan Osman Sarıgün hakkında tepki çeken bir paylaşım yaptı.

AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’daki linç girişimi sırasında yumruk atan Osman Sarıgün hakkında tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Özcan, “Hainler ile bir oldunuz, Milletimizin kudsiyeti ile alay edercesine sofralarında kaşık salladınız. Şehit acısı ile verilen tepkiye, Genel merkezinizde terör destekçilerinin ziyaretleri ile karşılık verdiniz. Siz haininize sahip çıkarken, Biz yiğitlerimizi size yedirmeyiz” dedi.

hakan.png

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki şehit cenazesinde linç girişimine maruz kaldı. Saldırı sırasında Kılıçdaroğlu’na yumruk attığı tespit edilen ve gözaltına alınan Osman Sarıgün, adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

İHRAÇ TALEBİ İLE DİSİPLİNE GÖNDERİLMİŞTİ

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’na saldıran Osman Sarıgün’ün AKP üyesi olduğunu belirterek “Ankara İl Yönetim Kurulumuz, Osman Sarıgün'ün kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kuruluna sevkine karar vermiştir. AK Parti, şiddetin her türlüsüne karşıdır. İlkelerimiz, şiddeti kesinlikle reddetmektedir. Demokratik siyasette şiddete yer yoktur” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler