AKP Tekirdağ İl Başkanı kapı kapı dolaşıp karne dağıttı

AKP Tekirdağ İl Başkanı kapı kapı dolaşıp karne dağıttı
Korona virüsü salgını nedeniyle bu yıl karneler dijital olarak dağıtıldı. Ancak AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan bir skandala imza attı. Yüzlerce öğrencinin ev adresi bilgilerine ulaşıp kapı kapı gezip karne dağıttı. Diğer yandan AKP'li Özcan, sosyal medyada büyük tepki çeken kapı kapı karne dağıtmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Korona virüs salgını nedeniyle bu yıl karneler dijital olarak dağıtıldı. Ancak CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'ın bir skandala imza attığını ortaya çıkardı. AKP'li Mestan Özcan, yüzlerce öğrencinin ev adresi bilgilerine ulaşıp kapı kapı gezip karne dağıttı.

Öğrencilerin karne, takdir/teşekkür gibi belgeleri ile ev adresi bilgilerinin Tekirdağ’daki Süleymanpaşa İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdullah Şenel tarafından AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'a verildiği iddia ediliyor.

ÖĞRETMENLERE DE YOLLAMIŞLAR
AKP İl Başkanı Mestan Özcan karne dağıtımıyla ilgili bir de video çekerek, sosyal medya hesabından paylaştı. Aynı videoyu Okul Müdürü Abdullah Şenel de okulun özel yazışma grubundan paylaşarak, öğretmenlere iletti. Öğretmenler, kendileri dağıtamadığı karnelerin AKP il başkanı tarafından dağıtıldığını görünce şaşırdı.

AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, sosyal medyada büyük tepki çeken kapı kapı karne dağıtmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Mestan Özcan açıklamasında, "Bizler böyle bir hayra, böyle bir mutluluğa vesile olmaktan geri duramazdık. Hediyelerimizi hazırladığımız gibi bu üç evladımızın evlerine gittik" dedi.

AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: 

270146-526x935.jpg