AKP'li Bakan Özhaseki: Erdoğan en dobra siyasetçi

AKP'li Bakan Özhaseki: Erdoğan en dobra siyasetçi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul'a ihanet ettik. Bunda benim de payım var" sözlerinin ardından, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gördüğü en dobra, en yiğitçe düşündüğünü söyleyen bir siyasetçiyle karşı karşıyayız" dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “2’inci Uluslararası Osmanlı Coğrafyası Arşiv Kongresi”ne katıldı.

Tapu Kadastro İstanbul 2’inci Bölge Müdürlüğü binasında gerçekleşen kongrede konuşan Bakan Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, ayrıca basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’a ihanet ettik” sözlerini değerlendirirken kentsel dönüşüm çalışmalarının yavaş ilerlediği yönündeki soruları cevapladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’a ihanet ettik” sözlerini değerlendiren Özhaseki, “Arkadaşlar önce tespitimi söyleyeyim. Belki de Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gördüğü en dobra, en yiğitçe düşündüğünü söyleyen bir devlet adamıyla karşı karşıyayız. Yaptıklarını söylediği gibi eğer kendisini eleştirmesi gerekiyorsa mertçe bunu söyleyebilen bir Cumhurbaşkanımız var" dedi.

İlgili Haberler