AKP’li başkandan mide bulandıran sözler. Savcı hapsini istedi

AKP’li başkandan mide bulandıran sözler. Savcı hapsini istedi
Diyarbakır'ın Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı R.Y. ile tartışması sırasında ağır hakaret ve sözlerde bulundu. Veysel Yağmur, Y.’ye ‘senin penisinin 700 büyüğünü eşine s…m., senin annene s…m” şeklinde ifadelerde bulundu. Y'nin şikayeti üzerine soruşturma başlatılan olayda savcılık Yağmur’un 4 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını ve tüm devlet kadrolarında görev alabilme ihtimalinden men edilmesini istedi.

 AKP''li Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur,  İlçe teşkilatı gençlik kolları teşkilat başkanı R.Y. arayarak tartıştı. Telefonda R.Y.  “Gençlik teşkilatı b…k ye işini yap, ben gelirsem seni … gibi yerde döverim ha, senin penisinin 700 büyüğünü eşine s…m., senin annene s…m.”  şeklinde ağza alınmayacak akla sığmayacak küfürler savurdu. Yağmur duyduğu ağır küfürler üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

HTS KAYITLARI ELE VERDİ İNKAR EDEMEDİ
Bismil Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheli ilçe başkanı Veysel Yağmur hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında şüpheli Veysel Yağmur’un telefonun HTS kayıtları incelendi. Ve şikayetçi R.Y.’nin belirttiği tarih ve saatte aradığı tespit edildi. HTS kayıtlarından da Y.’yi aradığı belirlenen Veysel Yağmur söylediklerini kabul etti. 

HAKKINDA 4 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ 
Soruşturmayı tamamlayan savcılık Yağmur’un  ‘bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte hakaret ve tehdit’ suçlarından 4 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. 

SAVCI: “DEVLET KADROLARINDA İSTİHDAM EDİLMEKTEN MEN EDİLSİN”
Savcılık ayrıca TCK 53 maddesi uyarınca Veysel Yağmur’un  ‘Devlet, il, belediye, köy veya bunların denetim ve gözetimi altında bulunan kurum ve kuruluşlarca verilen, atamaya veya seçime tabi bütün memuriyet ve hizmetlerde istihdam edilmekten’ de men edilmesini talep etti. 

 

İlgili Haberler