AKP’li Kenan Sofuoğlu’ndan skandal sözler. Fatih Portakal’dan “Helal olsun sana'' dedirten paylaşım

AKP’li Kenan Sofuoğlu’ndan skandal sözler. Fatih Portakal’dan “Helal olsun sana'' dedirten paylaşım
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun Armağan Çağlayan’ın programında “Vekilliğin bana faydası değil, aksine maddi zararı var. Meclis'e gidip gelirken aracımla 100 bin km. yapıyorum. Bu kadar eleştiriyi hak ediyor muyum?” şeklindeki skandal sözler sarf etti. Sofuoğlu’nun açıklamasına gazeteci Fatih Portakal’dan “Helal olsun sana” dedirten bir paylaşımda bulundu.

Fatih Portakal’dan “Helal olsun sana'' dedirten paylaşım. Sosyal medya bu cevabı konuşuyor

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Armağan Çağlayan''ın YouTube kanalındaki Dur Bi Dinle isimli programına konuk oldu. Sofuoğlu programda, spor, siyaset ve özel hayatına dair bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. AKP''den milletvekili olma sürecini anlatan Sofuoğlu, "aslında milletvekili olmak istemediğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ricası üzerine vekilliğe aday olmayı kabul ettiğini "açıkladı. Sofuoğlu, "Bir daha asla aday olmayacağım" ifadesini kullandı.

Sofuoğlu’nun programda yaptığı bazı açıklamalar özellikle sosyal medyada tepkilere neden oldu.

İşte Sofuğlu’nun açıklamalarından ilgili bölümler şöyle:

"Üç ayda bir maaş alıyorum. Hepsi makbuzlu. İlk haftadan maaş bitiyor. Ona yardım. Buna yardım. Onun kira ödemesi, bunun kira ödemesi vs. derken maaş yetmiyor bile. Çünkü yardım için söz verdiğim insanlar var.

“MECLİS''E GİDİP GELİRKEN ARACIMLA 100 BİN KM. YAPIYORUM”

Vekilliğin bana faydası değil, aksine maddi zararı var. Meclis''e gidip gelirken aracımla 100 bin km. yapıyorum. Bu kadar eleştiriyi hak ediyor muyum? Benim için ''Meclis’e gelmiyor, gitmiyor'' diyen CHPli Özgür Özel''i Allah''a havale ediyorum. Özel, konuşmaları, meclis içindeki hareketleri ile bazen takdir ettiğim çıkışları olan biriydi. Bir gün yanına gittim, "abi ben seni severim" dedim. "Biz de seni seviyoruz" dedi bana. Çıkmış arkamdan öyle hitaplarda bulundu ki... O gün çocuğum hastaydı. Kendisine bir şey söyleyemedim.”

Sofuoğlu’nun “Vekilliğin bana faydası değil, aksine maddi zararı var. Meclis''e gidip gelirken aracımla 100 bin km. yapıyorum. Bu kadar eleştiriyi hak ediyor muyum?” şeklindeki sözleri özellikle sosyal medyada büyük tepki çekti.

Sofuoğlu’na “Helal olsun sana” dedirtecek bir tepki gazeteci Fatih Portakal’dan geldi. Portakal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu gibilerde ne tarih bilgisi ne yaptiğı işin kutsallığı var. O kadar bilgisiz ki, Gazi Meclis ile yaptığı km’yi kıyaslıyor. Ve bu gibi farkındasız vasıfsızlar Millet adına Meclis’teler... Ne kadar acı verici!” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler