AKP'li vatandaş sokak röportajında isyan etti. Erdoğan artık reisimiz değil

AKP'li vatandaş sokak röportajında isyan etti. Erdoğan artık reisimiz değil
Vatandaş art arda yapılan zamlar karşında geçim sıkıntısı çekiyor. AKP’ye oy verdiğini söyleyen diyabet hastası bir vatandaş zamlar karşısında yolunmuş tavuğa döndük diye isyan etti.

Vatandaş pahalılık karşısında gündelik temel ihtiyaçlarını bile karşılayamaz hale geldi. ‘Ortaya Karışık’ isimli Youtube kanalında yapılan sokak röportajında AKP’ye oy verdiklerini söyleyen vatandaş isyan etti.

Diyabet hastası olduğunu belirten vatandaş ‘Benin evimde 6 kişi AKP’ye oy verdi. Çocuklarımıza AK Parti’yi aşıladık. Dini bir siyasi insan, ‘Merhametli, iyidir’ dedik.

Hastaneler açtı, ilaçlarımızı aldı, çocukların kitaplarını verdi. Ancak son birkaç aydır verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan getirdi. Ben diyabet hastasıyım, şekerim var kolestrolüm var. Ben makarnayla yaşayamam. Bir maydanoz 5 lira olursa ben açım demektir. Eğer bir cumhurbaşkanı, bir reis bunu yapıyorsa biz artık onu cumhurbaşkanı olarak görmeyi düşünmüyoruz. Bizi yaraladı halkın yanında olamadı. İstese bu zamların hepsine el atar” dedi.

Vatandaşa sahip çıkan kimsenin olmadığını belirten vatandaş, “Biz bittik ülkece, biz yolunmuş tavuğa döndük. Biz kazancımızı elektriğe, suya, faturalara ödüyoruz. Ufaktan tenceremiz kaynarsa ona şükrediyoruz. Kurbandan kurbana et yiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler