AKP'li vatandaş iktidarı öyle bir savundu ki, geçim derdindeki vatandaş çılgına döndü

AKP'li vatandaş iktidarı öyle bir savundu ki, geçim derdindeki vatandaş çılgına döndü
Hayat pahalılığı ve ekonomik kriz vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Bir vatandaşın AKP’yi savunması üzerine geçinemeyen bir vatandaş tepki gösterdi.

Son günlerde meyve sebze fiyatlarındaki fahiş fiyat artışları sıkça gündeme geliyor. Yurttaşlar pazar yerlerinden elleri boş bir şekilde eve dönerken hayat pahalılığından oldukça şikayetçi.

TELE 1 Muhabiri Engin Açar ve TELE 1 Kameramanı Umutcan Yitük, İstanbul’daki bir halk pazarında mikrofon uzatarak vatandaşın nabzını tuttu.

"HER YERDE SIKINTI VAR" DİYEREK SAVUNDU

Mikrofon uzatılan ve AKP’li olduğu anlaşılan bir vatandaş  “Dünyayı görmüyor musunuz yıkılıyor. Bu ülke de yıkılacak. Petrolün var mı yok, doğal gazın var mı yok. Siz o adama kurban olun, bu ülkede her şey var. Milleti kandırmaya uğraşmayın, hainlik yapmayın. Tamam sıkıntı var ama her yerde sıkıntı var. Burada vatan hainliği mi yapalım? Herkesin kapısında arabası var” diyerek ekonomik kriz üzerinden iktidarı eleştirenleri hedef aldı.

"MADEM ÖYLE GEL BAK AİLEME"

Bunun üzerine pazar alışverişinden dönen bir vatandaş ise AKP’li yurttaşa, "Hiçbir şey alamıyoruz evimize gidiyoruz. İş yok çalışamıyorum, 4 tane çocuğum var. Madem öyle gel bak aileme" diyerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler