AKP’li vekilden skandal hareket!

AKP’li vekilden skandal hareket!
AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu yolda yürürken ittiği görüldü. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’tan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik skandal bir hareket geldi. Savaş, 31 Mart yerel seçimini kaybettiği Çerçioğlu’nu bir etkinliğe gittikleri sırada itti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve beraberindekiler, kenti ziyaret eden TBMM eski Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı karşılamak için yürüyorlardı. Bu sırada AKP’li Savaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu itti. Kameralara yansıyan bu görüntü sosyal medyada gündem oldu.

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 31 Mart yerel seçiminde Özlem Çerçioğlu’na karşı AKP’den day olmuş ancak seçimi kaybetmişti.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu itekleyerek önüne geçtiği anların yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İlgili Haberler