Akşener'den Mansur Yavaş açıklaması

Akşener'den Mansur Yavaş açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçimde adı Ankara adaylığı için geçen Mansur Yavaş konusunda açıklamalarda bulundu. Akşener, "Mansur Bey'in aday olmasını çok isterim" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener, "Saray'ın günlük harcaması eski parayla 2 trilyon Lira, bu karşılık 1600 Lira'lık asgari ücretle geçinmeye çalışan insanlar var" dedi.

Akşener'in açıklamalarından satır başları:

"Madem bu kadar refahımız arttı, işsizlik niye her ay artarak çoğalıyor? Niye boşanma oranları bu kadar arttı? Niye işsizlik her ay artarak çoğalıyor? Niçin genç işsizlik bu kadar yükseldi? Niçin 20 milyon insan sosyal yardımla geçinmek zorunda?"

"KENDİNE YAPTIĞI ZAMMI İŞÇİYE DE YAPSIN"

"Biz grup konuşmalarında bir şeyi ısrarla tekrar ediyoruz. Madem Sayın Erdoğan maaşına yüzde 26 zam yaptı. Yani 75 bin lira yapıyor. Saray’ın günlük masrafı eski parayla 2 trilyon Lira. Bir günde 2 trilyon Lira harcayan bir Saray’la karşı karşıyayız. Buna karşılık 1.600 Lira harcayan asgari ücretli, sosyal yardımlarla yaşamaya çalışan 20 milyonluk insanımız. Sayın Erdoğan’ın insan refahını artmasıyla ilgili sözlerini ispatlayabilmesi için, yüzde 26’lık zammı memura, işçiye, dul ve yetime yapmasını talep ediyoruz. Refahın artmasının yolu, insanların gelirinin artmasıdır."

"MANSUR BEY'İN ADAY OLMASINI ÇOK İSTERİM"

"Benim kişisel olarak yaptığım bir görüşme yok. Mansur Bey bizim değer verdiğimiz arkadaşımız. Kendisinin nasıl bir tavır alacağı hakkında bilgim yok. Henüz nasıl bir yol ve yöntem izleneceği ile ilgili resmi bir kararımız yok. Bu yüzden atılmış bir adımımız yok. Kendisini çok değerli buluyorum. İYİ Parti’nin Ankara adayı olmasını çok isterim. Burada anahtar kelime İYİ Parti’nin Ankara adaylığı…”

İlgili Haberler