Alev Alev son bölümde neler oldu

Alev Alev son bölümde neler oldu
Demet Evgar, Dilan Deniz Çiçek, Cihangir Ceyhan ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde yer aldığı Alev Alev dizisi 16. Bölümüyle Show TV’de izleyicilerin karşısına çıktı. İlk bölümüyle dizi dünyasına bomba gibi düşen dizi, hem oyuncularıyla hem de senaryosuyla gönüllerde taht kurdu. Popüler dizinin sevenleri diziyi izlemek için “Alev Alev son bölüm izle” olarak araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Alev Alev son bölümde neler oldu? Alev Alev yeni bölümde neler olacak? Sorularının cevapları ve Alev Alev dizisini

Kadına şiddet konusunu ve kadınların mücadeleci ruhunu senaryosunda işleyen Alev Alev dizisinin son bölümü, sevenleri tarafından bir hafta merakla beklendikten sonra izleyici karşısına çıktı. Alev Alev dizisinin 16.bölümünün yayınlanmasının ardından 17.bölümü merak konusu olmaya başladı. Alev Alev dizisinin son bölümü ve yeni bölümü hakkındaki her şey haberimizde…

ALEV ALEV DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cemre, kızı Güneş’in velayetini almak için umudunu kaybetmeden azim içinde Çelebi’yle mücadele etmeye devam etmektedir. Çelebi, kendisine karşı yapılan atakları, parası ve gücü sayesinde alt ederken karşısına hiç beklemediği bir düşmanı çıkar.

Cemre, Çelebi ile olan mücadelesinde umut dolu yeni bir kapıyı aralar.

Rüya Ömer’in annesi ile ilgili olan derin yarasını merak ederken, Çiçek hakkındaki çok önemli şok edici bir gerçekle yüzleşir.

Ömer ve İskender arasında olan sert mücadele yeni bir boyut kazanmak üzeredir.

ALEV ALEV DİZİSİNİN FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Alev Alev dizisinin yeni bölümünün fragmanı sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor. Ancak Alev Alev dizisinin son bölümünün ardından yeni bölümünün fragmanı henüz yayımlanmadı.

İlgili Haberler