Ali Koç Bursaspor’un beraberlik golü sonrası yıkıldı

Ali Koç Bursaspor’un beraberlik golü sonrası yıkıldı
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç. Bursaspor’un son dakikalarda bulduğu beraberlik golü sonrası yıkıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bursaspor'un 90. dakikada attığı beraberlik golünün ardından adeta yıkıldı.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'nin Bursaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta son dakikada yenen gol sonrası Başkan Ali Koç adeta yıkıldı. Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile devam eden maçta, Bursaspor son dakikada bulduğu golle skoru 1-1 getirdi.

897767.jpg

Düşme hattında olan Fenerbahçe, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyordu. Ancak Bursaspor deplasmanında alınan beraberlik camiada üzüntüye neden oldu. Yanal yönetiminde Süper Lig maçlarında Erzurumspor ve Antalyaspor'la berabere kalan Fenerbahçe sezonun ikinci yarısı için ümitliydi.

Türkiye Ziraat Kupası'nda Ümraniyespor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, Süper Lig'de de Bursaspor ile berabere kaldı. Büyük bir heyecan içerisinde maçı takip eden Başkan Ali Koç, yenilen golün ardından tribünde adeta yıkıldı. Bu skorla Fenerbahçe 18 haftada 17 puan topladı ve küme düşme hattından kurtulamadı.

İlgili Haberler