Zlatko Dalic'ten Fenerbahçe açıklaması

Zlatko Dalic'ten Fenerbahçe açıklaması
Hırvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic, Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi. Deneyimli hoca, "Bir temas olmadı. Umurumda değil ve bunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

NTV''de yer alan habere göre, yeni sezon öncesi Fenerbahçe''de teknik direktör arayışları hız kazandı. Sarı lacivertlilerin gündeminde yer alan Zlatko Dalic''den ilk açıklama geldi.

"BU KONUDA YORUM YAPAMAM"

Ülke basınına konuşan Dalic, "Bir temas olmadı. Umrumda değil ve bunu düşünmüyorum. Hırvatistan Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası''na odaklandım. Bu konuda yorum yapamam, çünkü bilmiyorum" diye konuştu.

Zlatko Dalic''in yönettiği Hırvatistan, Euro 2020''de İngiltere, İskoçya ve Çekya ile D Grubu''nda mücadele ediyor. Turnuvanın ilk maçında İngiltere''ye 1-0 kaybeden Hırvatlar, ikinci maçta Çekya ile 1-1 berabere kaldı. Grupta 1 puan ile 3. sırada yer alan Hırvatistan son maçta Salı günü Türkiye saati ile 22.00''de karşılaşacak.

"KİMSE GELMEK İSTEMİYOR"

Fenerbahçe''de teknik direktör arayışları devam ederken Başkan Ali Koç''un önemli isimlerin Türkiye''de çalışmayı kabul etmediği bilgisini verip, "Kimse gelmek istemiyor" demişti.

İlgili Haberler