Alişan ölümden döndüğü anları canlı yayında ilk kez açıkladı. Alişan’a ne oldu?

Alişan ölümden döndüğü anları canlı yayında ilk kez açıkladı. Alişan’a ne oldu?
Ünlü şarkıcı Alişan, 2 yıl önce göbeğindeki yağları aldırmak isterken ölümden döndü. Bu olayı herkesten gizleyen şarkıcı, dün yasal yollara başvurdu. Bugün canlı yayında ilk kez yaşadıklarını anlatan Alişan'ın başına gelenler ağızları açık bıraktı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında ünlü türkücü Alişan, 2 yıl önce nasıl ölümden döndüğünü açıkladı. Programın bugün yayınlanan bölümünde 2 yıl önce başından geçen korkunç anı izleyenleri ve sevenleriyle paylaştı.

Kilo aldığı dönemlerde göbek yağlarının aldırmak isterken karnında yanıklar oluştuğunu belirten Alişan, operasyonu gerçekleştiren doktora dava açtı.

2-yil-once-gobegindeki-yaglari-aldirmak-isteyen-13794198-1529-osd.jpg

ALİŞAN NEDEN ÖLÜMDEN DÖNDÜ?

Canlı yayında yaşadığı korkunç günleri anlatan Alişan, şunları söyledi:

"Dün itibariyle davam açıldı. 2 yıl önce kilo aldım ve göbeğim fazlalaştı. Doktor arkadaşım bana 'Abi sana liposuction yapalım. 1 ay içinde hem göbeğin hem de yağların gider' dedi. Arkadaşım ve sevdiğimiz biri olduğu için güvendik."

alisan-neden-olumden-dondu-alisan-a-ne-oldu-13793913-2551-o.jpg

“BEN BUNU KİMSEYE SÖYLEMEDİM”

"2 sene önce ocak ayının ikinci haftasında ameliyat oldum. Normalde o ameliyat 2-2,5 saat sürer ama ben tam 5,5 saat ameliyatta kalmışım. Ben bunu kimseye söylemedim, annem de dahi. Ameliyattan sonra 1 gün hastanede kaldım ve 2 gün sonra vücudumda morarmalar oldu. Göbeğimde yağ alınırken nasıl bir çalışma yapıldıysa artık..."