Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni tanık! 'Yatağa fırlatıp, elbisesini yırttı'

Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni tanık! 'Yatağa fırlatıp, elbisesini yırttı'
Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard’ün birbirini iftirayla suçladığı karalama davası devam ediyor. Amber Heard’ün eski kocası Johnny Depp’ten hem fiziksel hem de cinsel şiddet gördüğü için Travma Sonrası Stres Bozukluğu (PTSD) yaşadığı iddia edildi.

Amerikalı oyuncu Johnny Depp ve eski eşi oyuncu Amber Heard’ün davası son olarak polisin Heard’ün ‘şiddet mağduru’ olmadığı söylemiyle yeni bir sürece girmişti. Olayı inceleyen Psikolog Dawn Hughes ise davayı gözlemleyen jüriye Heard’ün Johnny Depp’ten şiddet gördüğü için Travma Sonrası Stres Bozukluğu (PTSD) yaşadığını belirtti.

‘YÜKSEK DERECEDE ŞİDDET’ UYGULADI

Heard’ü 29 saatten fazla süre gözlemlediğini ve tüm terapi videolarını izlediğini belirten psikolog, Depp’in ‘yüksek derecede şiddet’ uyguladığını dile getirdi. Depp’in ‘saplantılı kıskançlığı’ nedeniyle Heard’e evlilikleri süresince hem fiziksel hem de cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.

İÇKİ PROBLEMİ ETKİLİ OLDU

Heard’ü bu ilişkideki ‘asıl şiddet yanlısı’ olarak gösteren Depp için psikoloğun iddiaları büyük önem taşıyor. Heard’ün avukatları ilk tanık olarak çağırdıkları psikolog Dawn Hughes’ün “Bütün şiddet olayları içkiye bağlı olarak gelişti” söylemiyle Depp’in içki problemine de göndermede bulundu.

HEARD''ÜN KİŞİLİK BOZUKLUĞU VAR MI?

Davanın bir önceki oturumunda Psikolog Shannon Curry, Heard’ün ‘Bordeline Kişilik Bozukluğu’ olduğunu ve ‘kurban’ rolünü oynadığını belirtmişti. Kişiyi histerik bir ruh haline sokan bu hastalığın Heard’ün şiddet eğilimli davranışlarına sebep olduğunu ve bu rahatsızlığın kişinin partnerine fiziksel şiddet uygulamasına sebep olduğunu belirtmişti.

"ONUNLA BİRLİKTE OLMAYA ÇALIŞTI"

“Bay Depp’in sarhoş olduğu veya kendisinde olmadığı anlara dair kanıtlar var. Heard’ü yatağa atıp onunla birlikte olmaya çalıştı” diyen Hughes, bu ilişkide cinsel saldırıya kanıt gösterilebilecek birkaç olayın yaşandığını belirtti.

Psikolog aynı zamanda “Heard’ü boğdu, duvara itti, yere düşünce onu sırtından tekmeledi” gibi söylemlerde bulundu. Depp’in avukatları ise Hughes’ün belirttiği tüm cinsel saldırı suçlarını reddetti.

DAVAYI SONLANDIRMA TALEBİ REDDEDİLDİ

Karalama davasının bir başka önemli gelişmesi ise Heard’ün avukatlarının karalama davasını sonlandırmak için yargıca talepte bulunması. Depp’in ekibinin yeterince delil sunamadığı belirten Heard’ün avukatları bu davayı kapatmak için harekete geçse de yargıç, bu talebi reddetti.

 


 

İlgili Haberler