Ameliyat olmaktan korkup alternatif tıbba yönelenleri böyle kandırıyorlar

Ameliyat olmaktan korkup alternatif tıbba yönelenleri böyle kandırıyorlar
Bel fıtığı sorunları yaşayan insanların sayısının artmasıyla, hastaları kandıran sahte doktorların da sayısı arttı. Ünlü doktor Mehmet Emin Adin, bir hastanın nasıl kandırıldığını ise sosyal medya hesabından anlattı.

Ünlü doktor şahit olduklarını anlattı, her satırını okunmanız gerek

Bel fıtığı artık yaşlısından gencine herkeste görülebilen bir problem haline geldi. İnsanların çoğu ameliyat olmaktan korktukları için ise soluğu alternatif tıbbın kapısında alıyor.

Sokakta bile yürürken insanların gördüğü ''Bel fıtığı ara'' yazan numaralar arandıktan sonra görülen tedaviler ise çoğu zaman hüsranla sonuçlanıyor. Twitter''dan Mehmet Emin Adin ise ''Bel fıtığında alternatif tıp'' konusunda oldukça aydınlatıcı bir flood hazırlamış.

Bel fıtığı artık birçok kişinin korkulu rüyası haline geldi, ancak ameliyat olmaktan korkan insanlar ise başka yöntemlere başvuruyor. Bunların çoğu da çok daha kötü sonuçlar doğurabiliyor.

Alternatif tıp altında insanların paralarını sömüren sahte doktorların ne kadar arttığını da kanıtlayan bir floodu Twitter''dan Mehmet Emin hazırlamış.

İşte sahte doktorların bel fıtığı olanları kandırma yöntemi:

İlgili Haberler