Ankaralı, Melih Gökçek’in kanalına konuşmadı. Avcının avlandığı an

Ankaralı, Melih Gökçek’in kanalına konuşmadı. Avcının avlandığı an
Ankara sokaklarında röportaj yapmak isteyen Melih Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV ekibi istediğini elde edemedi. Vatandaşlar Beyaz TV ekibine röportaj vermek istemezken bir vatandaşın “Mansur Yavaşı kötülemek içine neden çabalıyorsunuz?” sorusunu muhabir ve kameraman cevapsız bıraktı.

Ankara’da eski başkan Melih Gökçek’in kanalı olan Beyaz TV’nin yönetimi ile takdir toplana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkın yaptığı haberler tepkilere neden olurken, tepki sokaklara da yansıdı.

Beyaz TV ekibi Ankara sokaklarında kime mikrofon uzattıysa eli boş döndü.

Bu arada bir vatandaşın Beyaz TV ekibine yaklaşarak “Başka insanlara karşı Mansur Yavaş’ı kötülemek için neden çabalıyorsunuz? Bunun için mi geldiniz buraya? Karalamaya çalışmak için mi geldiniz?” ifadelerini kullandığı görüldü.

Muhabir ve kameraman bu soruları yanıtsız bırakırken tutumunda ısrar eden vatandaş “Yalan haber yapmak doğru bir şey mi? Cevap verecek misiniz?” diye sordu. Kameraman ise cevap vermeyeceğini dile getirdi.

Vatandaş ise sözlerine şöyle devam etti:

“Mansur Yavaş hakkında kötüleme yapıyorsunuz. Karalıyorsunuz. Beypazarı gibi bir yer… Hiçbir zaman aklınıza gelmeyen bir yer. Melih Gökçek zamanında atıl olan bir yere gelmiyorsunuz. Şu anda atıl durumda olan bir yere geliyorsunuz. Yapmayın bırakın bu oyunları. Hayatınız yalan olmuş. İnsanları karalamaktan başka yaptığınız bir şey yok. Mansur Yavaş’ı neden karalamaya çalışıyorsunuz. Melih Gökçek buraya bir iğne yapmış mı?”